Φλώρινα: Μαζική δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα σε ξενοδοχείο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο Λιμνοχώρι Φλώρινας, όταν 16 άτομα λιποθύμησαν μέσα σε ξενοδοχειακή μονάδα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, με συμπτώματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3:30, όταν πελάτες εντοπίστηκαν σε λιπόθυμη ή ημιλιπόθυμη κατάσταση λόγω αναθυμιάσεων του συστήματος θέρμανσης (πιθανότατα διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα). Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και ξεκίνησε η επιχείρηση για την μεταφορά τους στα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής. Μάλιστα, στην διαδικασία συνέδραμαν τόσο οι πυροσβεστικές, όσο και οι αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι πελάτες του ξενοδοχείου με τα σοβαρότερα προβλήματα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Φλώρινας, αλλά και σε άλλα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, με ασθενοφόρα από το ΕΚΑΒ Φλώρινας, Πτολεμαϊδας και Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο τουλάχιστον άτομα είναι σε σοβαρότερη κατάσταση από τους υπόλοιπους, ενώ ένας εκ των οποίων φέρεται να έχει ήδη διασωληνωθεί.

Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης της μονάδας συνελήφθη και κρατείται στο Α.Τ. Αμυνταίου, με σκοπό να δώσει εξηγήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ