Ανανεώθηκε η σύμβαση της εταιρίας με τα ληγμένα φαγητά με δημοτικό σχολειο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εταιρεία «Γιαννίτσης» στην Λαμία με τα ληγμένα και μουχλιασμένα σχολικά γεύματα, από τα οποία προκλήθηκε τροφική δηλητηρίαση σε 63 μαθητές, επιστρέφει… δριμύτερη. Για την ακρίβεια, επανέρχεται με νέα σύμβαση, την οποία ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΠΕΚΑ είχε διακόψει την συνεργασία λόγω του «διατροφικού σκανδάλου» με την επιχείρηση, το εργοστάσιο της οποίας κάηκε αργότερα σε μθυστηριώδη πυρκαγιά.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κυριακάκης καταψήφισε την σύμβαση, υποστηρίζοντας ότι η νομική υπηρεσία και ο Δήμος υποβαθμίζουν το γεγονός της δηλητηρίασης μαθητών στα δημοτικά σχολεία.

Το επιχείρημα υπέρ της επαναφοράς της σύμβασης ήταν ότι η διακοπή δεν σχετίζεται με το περιστατικό, αλλά με την φωτιά στην μονάδα παραγωγής.

  1. Ειναι αυτο που λενε:να περναει καλα το παρεακι,να ειναι ευχαριστημενα τα αφεντικα και ας ψοφησουν οι αλλοι.Γι’αυτο δεν πειραζει ο φιλος παιδεραστης,αφου το φχαριστιεται,ο δολοφονος των Τεμπων μιας και δεν ειναι δικα μας παιδια,και ας δηλητηριαστουν τα μουλικα με γευματα,ας ψοφησουν οσοι αρρωσταινουν,ας ξεπουλησουμε και τη Χωρα,ετσι κι αλλιως,απο μπιζνες και μιζες,χεζομαστε στο φαγοποτι.Δειτε τα εσχες σχεδον ολων για να καταλαβετε το θαυμα της Παναγιας-γιατι του Ιησου με τα ψωμια ηταν της πλακας.Εσοδα 10,περισσευμα1000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ