Μεγάλη προσφορά απο τον εκδότη της εφημερίδας «δημοκρατία», Ιωάννη Φιλιππάκη: Χαρισε Ελληνικές σημαίες στο 20ό δημοτικό Ευόσμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια σημαντική προσφορά που θα τονώσει την εθνική συνείδηση των μαθητών του 20ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου Θεσσαλονίκης έκανε ο εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατία», Ιωάννης Φιλιππάκης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο κ. Φιλιππάκης δώρισε στο σχολείο σημαίες μπαλκονιού προκειμένου να δοθούν στους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook αναφέροντας πως οι σημαίες δόθηκαν χθες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής για την εθνική επέτειο. Παράλληλα συνόδευσαν την ανάρτηση με φωτογραφίες από τις σημαίες και τους μαθητές να τις κρατάνε με υπερηφάνεια.

Οι γονείς έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον κ. Φιλιππάκη για την προσφορά του στο σχολείο.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου έγραψε συγκεκριμένα:

Καλησπέρα καλησπέρα

Σήμερα στο σχολείο μαζευτήκαμε για να γιορτάσουμε την επέτειο του «ΟΧΙ», που μνημονεύει την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΔΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, ώστε όλα τα μπαλκόνια του 20ου μας να γεμίσουν αυτές τις μέρες με τη γαλανολεύκη δοξασμένη σημαία μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Ιωάννη Φιλιππάκη εκδότη της Εφημερίδα δημοκρατία για την προσφορά του, ο οποίος μας χορήγησε απλόχερα τις σημαίες μπαλκονιού για όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ