Στο χειρουργείο 15χρονη μαθητρια που της έπεσαν σοβάδες στο κεφάλι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επειγόντως στο χειρουργείο μπήκε η 15χρονη μαθήτρια που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με αιμορραγία και κάκωση στο κεφάλι της, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση σοβά στους Αγίους Αναργύρους.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το άτυχο κορίτσι περίμενε μαζί με τη μητέρα του σε στάση λεωφορείου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 8 στους Αγίους Αναργύρους, όταν έπεσε στο κεφάλι του σοβάς που ξεκόλλησε από ταράτσα πολυκατοικίας. Η 15χρονη που είχε τις αισθήσεις της και μιλούσε, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αφαίρεση επισκληριδίου αίματος.

Εργαζόμενη σε επιχείρηση της γειτονιάς, η οποία προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο τρομαγμένο κορίτσι μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, μίλησε στο newsit.gr, για τις στιγμές που ακολούθησαν μετά το αναπάντεχο περιστατικό. «Ακούω ένα θόρυβο και ξαφνικά τη μητέρα να φωνάζει “το παιδί, το παιδί μου. Βοηθήστε να σηκωθεί το παιδί“. Στην αρχή κατάλαβα ότι είχε γλιστρήσει και προσπαθούσε να σηκώσει το παιδί. Βγαίνω έξω και βλέπω την κοπελίτσα να έχει χτυπήσει από το σοβά και το παιδί να μην έχει πολύ τις αισθήσεις του», ανέφερε αρχικά.

«Καλέσαμε το ασθενοφόρο, δώσαμε νεράκι στο παιδί, σκουπίσαμε το σημείο όπου είχε το χτύπημα και μετά την βάλαμε πλάγια. Από ό,τι καταλάβαμε είναι από την Κρήτη. Γιατί είπε ότι ήρθαν από την Κρήτη και της συνέβη αυτό το πράγμα. Πρέπει να είχαν κάποια δουλειά εδώ», πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ