Συνελήφθη 50χρονη Αλβανίδα για τον φόνο της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον εισαγγελέα οδηγείται το βράδυ της Τρίτης η Αλβανίδα που συνελήφθη για την δολοφονία της 84χρονης μέσα στο σπίτι της, στα Καμένα Βούρλα. Η 50χρονη έμενε στην ίδια πολυκατοικία με το θύμα, που βρέθηκε αιμόφυρτο με μια μαχαιριά στην πλάτη.

Η αλλοδαπή έμενε μαζί με τον σύζυγο και το παιδί της στο ισόγειο της πολυκατοικίας, όπου παραθέριζε η αδικοχαμένη ηλικιωμένη. Οι αστυνομικοί τής πέρασαν χειροπέδες το πρωί της Τρίτης όταν προσήχθη, ωστόσο, αργότερα εξεδόθη εις βάρος της ένταλμα σύλληψης. Ήταν γνωστή με την 84χρονη και την βοηθούσε αρκετές φορές στις δουλειές του σπιτιού.

Είχε προσαχθεί και ο σύζυγος της κατηγορουμένης, ο οποίος προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση ενώ δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα, για τα οποία φαίνεται πως διαπράχθηκε το έγκλημα.

Ο σύζυγός της συλληφθείσας φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι μία ημέρα μετά τον εντοπισμό της δολοφονημένης, η γυναίκα του υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύτηκε. Οι Αρχές δεν αποκλείουν το επεισόδιο να συνδέεται με το έγκλημα και τις συνθήκες πίεσης που της προκάλεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ