Ο αφανισμός του έθνους προ των πυλών αλλά η κυβέρνηση «δεν ασχολείται»…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχετικά με το εδώ δημογραφικό, και που αν συνεχιστεί ως αυτό σήμερα έχει, που θα συνεχιστεί και διαρκώς επιδεινούμενο, ευθύνη ΟΛΩΝ των μέχρι σήμερα διατελεσάντων κοινοβουλευτικών, πάμε για να πέσει το «εξαφανιζολ» που λέει και ο λαός.

Ήδη μελλοντολόγοι της στατιστικής προβλέπουν ότι μετά από 50 χρόνια να έχουμε μείνει οι μισοί! Τώρα το πόσοι από αυτούς τους μισούς θα είναι οι Έλληνες κανένας δεν το προβλέπει. Το μόνο σίγουρο όμως είναι το ότι και από τα τότε πέντε τόσα εκατομμύρια κατοίκων που προβλέπονται στην, τότε, επικράτεια, δεν θα είναι όλοι Έλληνες.

Τι γίνεται σημερα; ΤΙΠΟΤΑ! Τίποτα που να προβλέπει όχι μόνο την αποσόβηση του φριχτού αυτού μέλλοντος, αλλά ούτε καν την μερική αυτού αντιμετώπιση, αφού ναι μεν η κυβέρνηση Μητσοτάκη το θεωρεί, αλλά μόνο το θεωρεί, ως το πρώτο προς αντιμετώπιση πρόβλημα στην πράξη δεν πράττει τίποτα, και αυτό διότι όχι μόνον δεν ενοχλείται από την σπαρασσόμενη με τα δικά της μείζονα αντιπολίτευση, αλλά ούτε καν από τον ίδιο τον λαό και αυτό διότι ο κομματισμός, όπως αυτός μας επιβλήθηκε, βρίσκεται ανώτερα της Εθνικής επιβίωσης. Συνεπώς ποιος ευθύνεται;

Γιατί δεν τολμούν να φέρουν σε γενική Συνέλευση της Βουλής συζήτηση με αποκλειστικό θέμα την Εθνική επιβίωση όπου και θα κληθούν να τοποθετηθούν άπαντες οι των εδρών και εδράνων και αμέσως μετά να ακολουθήσουν προτάσεις κοινής αποδοχής προς νομοθέτηση;

Και έτσι για να φανούν ποιοι είναι οι στηρικτές της εγκυμοσύνης με στήριξη της μητρότητας, και ποιοι όχι, των ενάντια αυτής περιλαμβανομένων. Μπας και καταλάβουμε (ο λαός το λέει) το που βρισκόμαστε, και το προς τα που κατευθυνόμαστε, αλλά κυρίως και ποιοί αυτοί που μας κατευθύνουν. Και έτσι ανάλογα να τους κρίνουμε, και να κριθούμε.

Δεν υπάρχει απάντηση στο πιο πάνω ερώτημα για τον απλούστατο λόγο πως ψηφίζουν μόνο οι σημερινοί (να περνάμε καλά!) και όχι οι μελλοντικοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ