Οδηγός λεωφορείου ζήτησε απο εθελοντή πυροσβεστη να κατέβει επειδή φορούσε αρβύλες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόλις λίγες ημέρες μετά την καταγγελία 23χρονου άνδρα, που αναγκάστηκε να αποβιβαστεί από λεωφορείο στο Ίλιον, μετά τις φωνές του οδηγού, ένα νέο περιστατικό έρχεται στο «φως» με φόντο την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των εργαζομένων, αυτή τη φορά, στην Κηφισιά.

Όπως έγινε γνωστό, ένας εθελοντής πυροσβέστης δέχτηκε την οργή του οδηγού λεωφορείου, το πρωί του Σαββάτου, επειδή φορούσε…άρβυλα! Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, φορώντας τη στολή του πυροσβέστη, με σκοπό να φτάσει στην Υπηρεσία του, όμως ξαφνικά βρέθηκε… στο περιθώριο.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε, ο εθελοντής περίμενε στη στάση που βρίσκεται μπροστά από την πλατεία της Κηφισιάς. Όταν μπήκε στο λεωφορείο, χτύπησε την κάρτα του, εντούτοις, όταν πήγε να καθίσει στη θέση του, ο οδηγός του οχήματος του είπε να κατέβει καθώς οι αρβύλες του θα….χαλάσουν το πάτωμα του λεωφορείου. Μάλιστα ήταν ένα από τα καινούργια λεωφορεία που κυκλοφορούν.

«Μου είπε ”Που πας; Σε παρακαλώ κατέβα κάτω γιατί θα κάνουν οι αρβύλες ζημιά στο πάτωμα”», κατήγγειλε ο νεαρός, σε τηλεοπτική εκπομπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ