Ξιφίας καρφώθηκε στο στήθος 36χρονης Ιταλίδας σέρφερ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικός θάνατος στην Ινδονησία για Ιταλίδα σέρφερ, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα από επίθεση… ξιφία, ενώ απολάμβανε το αγαπημένο της σπορ στο νησί Masokut στο Αρχιπέλαγος Mentawai, κοντά στη νήσο Σουμάτρα.

Όπως ανέφεραν οι αρχές της Ινδονησίας για το σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε την Παρασκευή 18/10, εκεί που η 36χρονη Giulia Manfrini έκανε σερφ «ξαφνικά ένας ξιφίας πήδηξε πάνω της και την χτύπησε στο στήθος»! «Η μύτη του ξιφία είχε τρυπήσει το αριστερό μέρος τους στήθους της, προκαλώντας της ένα τραύμα πέντε εκατοστών», με την Ιταλίδα να χάνει πολύ αίμα, ανέφερε σχετικά ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, προσθέτοντας ότι η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε αμέσως σε κλινική της περιοχής, όπου, δυστυχώς, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες τους.

Η Ινδονησία αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό για surfing, ωστόσο παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν, με θύματα λάτρεις του παράτολμου αυτού σπορ. Ωστόσο, οι επιθέσεις από ξιφίες σε ανθρώπους είναι εξαιρετικά σπάνιες, γεγονός που πιστοποιεί πόσο άτυχη υπήρξε η Giulia Manfrini.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ