Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Κατέρρευσε ο Κασιμάτης διαβάζοντας το άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου στα Νέα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως γράψαμε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η ακαδημία Αθηνών σε μία ιστορική της πρωτοβουλία, διοργανώνει «Εκδήλωση επίσημης διαμαρτυρίας προς την διεθνή κοινότητα και προς την Ευρωπαΐκή Ένωση εκ μέρους της Ακαδημίας Αθηνών, για τα 50 χρόνια τουρκικής κατοχής μέρους του εδάφους της κΚυπριακής Δημοκρατίας»!

Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που η Ακαδημία Αθηνών παίρνει ξεκάθαρη θέση και κάνει μία τέτοια ηχηρή παρέμβαση για το μείζον εθνικό θέμα, που φαίνεται να παίρνει επικίνδυνη τροπή.

Έσπευσε λοιπόν Στέφανος Κασιμάτης σε προηγούμενο φύλλο των Νέων, να επιτεθεί στην Ακαδημία για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία! Εάν έκαναν όμως κάποια παρέμβαση για την αντικατάσταση της στολής της Προεδρικής φρουράς με δικτυωτά καλσόν και ψηλοτάκουνα, είναι βέβαιο ότι ο Κασιμάτης θα έγραφε Ομηρική Ραψωδία για μια τέτοια «ρηξικέλευθη πρωτοβουλία».

Η απάντηση του ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε. Ο Γιώργος Παπαχρήστος, στην ίδια εφημερίδα σήμερα, βάζει το θέμα στην σωστή του διάσταση. Να είσαι Κασιμάτης και να μην μπορείς να διαβάσεις ούτε την ίδια σου την εφημερίδα δηλαδή…

IMG 7835
Το άρθρο Παπαχρήστου στα Νέα για την πρωτοβουλία της Ακαδημίας Αθηνών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ