Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Επίσκεψη υπουργού Κοσόβου στην Τουρκία για «ανάπτυξη του πολιτισμού των δύο χωρών»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Κοσσυφοπεδίου και υπουργός Πολιτισμού, Εμίλια Ρετζέπι, επισκέφθηκε το τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών.

Σύμφωνα με τα τουρκικά media:

«Ο Τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Μεχμέτ Νούρι Ερσόι υποδέχθηκε την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του Κοσσυφοπεδίου Εμίλια Ρετζέπι στο υπουργείο.

Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Υπουργός Ερσόι ανέφερε:
«Φιλοξενήσαμε την Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης του Κοσσυφοπεδίου, κ. Εμίλια Ρετζέπι, στο Υπουργείο μας και είχαμε μια παραγωγική συνάντηση για τη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού».

«Ελπίζω ότι αυτή η φιλική συνάντηση θα οδηγήσει σε περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεών μας και στη δημιουργία νέων ευκαιριών μέσω κοινών έργων στο μέλλον».

Η Εμίλια Ρετζέπι σε προηγούμενη επίσκεψή της στην Τουρκία συζήτησε τη δυνατότητα ένταξης των πόλεων του Κοσόβου στο πλαίσιο του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων B40.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

  1. Οπως πανε τα πραγματα , η τουρκια κανει ολους τους γειτονες μας φιλους της , και εμας μας εχουν στην μεση .Δηλαδη γυρο γυρο ολοι και στην μεση φυσικα ο Μανολης . Εχουμε χασει την μπαλλα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ