Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Η Βουλγαρία δοκίμασε στην επικράτειά της το «BG-Alert»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δοκιμή του συστήματος BG-Alert ήταν επιτυχής. Το σύστημα και ο εξοπλισμός των παρόχων κινητής τηλεφωνίας λειτουργούν όπως αναμενόταν.

Αυτό ανακοίνωσε η Γενική Διεύθυνση «Πυρασφάλεια και Προστασία του Πληθυσμού» σε απάντηση ερωτήματος σχετικά με τη σημερινή δοκιμή του συστήματος.

Όταν ρωτήθηκαν γιατί ορισμένοι πολίτες δεν έλαβαν ειδοποίηση και μήνυμα στα τηλέφωνά τους από την πυροσβεστική, εξήγησαν ότι ο πιο πιθανός λόγος για τη μη λήψη του διανεμημένου δοκιμαστικού μηνύματος ήταν ένα απενεργοποιημένο δοκιμαστικό κανάλι στις συσκευές.

%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%81%CF%84%CF%83%CF%83%CF%83%CF%8399%CE%B1

Απαίτηση για τη λήψη του σήματος είναι Τέλος φόρμας συμβατότητα της συσκευής με την τεχνολογία Cell Broadcast,  ελάχιστη συμβατή έκδοση του λειτουργικού συστήματος σε συσκευές με iOS 16.6. τη συσκευή που θα συμπεριληφθεί στην περίοδο μετάδοσης μηνυμάτων,  η συσκευή δεν πρέπει να έχει ενεργοποιημένη τη “λειτουργία αεροπλάνου” και να βρίσκεται σε περιοχή με διαθέσιμη κάλυψη από το δίκτυο του παρόχου κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείται· η συσκευή πρέπει να έχει ενεργοποιημένο δοκιμαστικό κανάλι.

Όπως σημειώνει η βουλγαρική Nova οι δοκιμές πραγματοποιούνται σύμφωνα με χρονοδιάγραμμα που έχει εγκρίνει ο επικεφαλής γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ