“Πεινάνε” οι Κοσοβάροι “φαντάροι”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτη συνάντηση είχαν ο διοικητής των «Δυνάμεων Ασφαλείας Κοσόβου», αντιστράτηγος Μπασκίμ Τζασάρι και ο υπουργός Άμυνας Εγιούπ Μακεντόντσι με την πρόεδρο  του Κοσσυφοπεδίου, Βιόσα Οσμάνι, σχετικά με την κατάσταση σχετικά με την προμήθεια τροφίμων στους στρατιώτες των Δυνάμεων Ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου (FSK).

Η Οσμάνι ανακοίνωσε ότι συναντήθηκαν και θα βρίσκονται σε επικοινωνία, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το θέμα που απασχολεί το σύνολο των ‘φαντάρων’ των «Δυνάμεων Ασφαλείας Κοσόβου».

Σχετικά με το θέμα, ο σύμβουλος ΜΜΕ του προέδρου, Μπεκίμ Κουπίνα, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η Οσμάνι ανησυχεί για την κατάσταση σχετικά με την προμήθεια τροφίμων στους στρατιώτες του FSK και γι’ αυτό η Οσμάνι είχε ζητήσει τη συνάντηση αυτή.

%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%83%CF%85%CE%BF%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CE%BD99%CE%B1

 Σύμφωνα με το Evropa e Lire, ο επικεφαλής του κόμματος της αντιπολίτευσης, Συμμαχία για το Μέλλον του Κοσσυφοπεδίου (AAK), Ραμούς Χαραντινάι, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αλμπίν Κούρτι ότι «άφησε τον στρατό χωρίς ψωμί» στη συνεδρίαση που συγκάλεσε οι βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, ο βουλευτής του AAK, Μπέκε Μπερίσα, είπε ότι η τρέχουσα κατάσταση «είναι εξαιρετικά ανησυχητική».

«Η αντιμετώπιση των στρατιωτών μας με αμέλεια αποτελεί παραβίαση της ευθύνης αυτής της κυβέρνησης. Η κρίση εφοδιασμού βασικών προϊόντων στην KSF είναι ένα ανησυχητικό μήνυμα που απαιτεί γρήγορη λύση», είπε.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ