Παραποίησαν φωτογραφιες ανήλικης και τις ανέβασαν στο διαδίκτυο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα μαρτύριο δίχως τέλος βιώνει μία ανήλικη από την Πάτρα, που αντίκρισε κατά τύχη, παραποιημένη φωτογραφία της με ροζ περιεχόμενο, στο διαδίκτυο!

Όπως διαπιστώθηκε, η μαθήτρια έπεσε θύμα κακόβουλης ενέργειας από άγνωστο ο οποίος «ψάρεψε» μία φωτογραφία της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφού την επεξεργάστηκε, την εμφάνισε γυμνή και στην συνέχεια την προώθησε σε ιδιωτικές συνομιλίες. Μάλιστα, οι φωτογραφίες διοχετεύθηκαν σε φιλικά πρόσωπα της ανήλικης, γεγονός που προκάλεσε σοκ στην ίδια και στην οικογένειά της.

Το παιδί ξέσπασε σε κλάματα όταν πήγε σπίτι και ανέφερε στους γονείς του το περιστατικό. Ειδικότερα, υποστήριξε πως έμαθε από μία φίλη της πως κυκλοφορεί μια γυμνή φωτογραφία με το πρόσωπό της στο διαδίκτυο. Αμέσως, η μητέρα της ανήλικης έσπευσε στην Ασφάλεια Πατρών, κατήγγειλε το γεγονός και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου, με τους αστυνομικούς να αναζητούν άμεσα τα διαδικτυακά ίχνη του δράστη. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως τον έχουν ήδη ταυτοποιήσει.

Την ίδια ώρα, μέσα από ενδελεχή έρευνα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι από τις σελίδες της ανήλικης στα social media δεν είχε διακινηθεί τέτοιο υλικό και ούτε βρέθηκαν στη συλλογή της αντίστοιχες φωτογραφίες με εκείνες που διέρρευσαν.

Σε βάρος του χρήστη σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία πρόκειται να υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ