Παγκοσμιο σοκ με τον τραγικο θάνατο του Liam Payne στα 31του μόλις χρόνια μετά από πτώση απο μπαλκόνι στην Αργεντινή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγκόσμια «μούδιασμα» έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Βρετανός μουσικός Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 31 ετών, στην Αργεντινή.

«Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου, στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα, 23:04 ώρα Ελλάδος), ενώ λίγα λεπτά αργότερα έσπευσε και ασθενοφόρο. Ωστόσο, οι διασώστες δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν στη ζωή τον Λίαμ Πέιν, ο οποίος ξεψύχησε στον περίβολο του ξενοδοχείου. Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται.

Την ίδια ώρα, οι εφημερίδες La Nacion και Clarin αναφέρουν ότι η αστυνομία εκλήθη σε ξενοδοχείο της συνοικίας Παλέρμο στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, έπειτα από αναφορές για «ταραξία που ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ».

Αμέτρητοι θαυμαστές του έξω από το ξενοδοχείο

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, αμέτρητοι θαυμαστές έσπευσαν στο ξενοδοχείο, σε κατάσταση σοκ.

Ο Λίαμ Πέιν έγινε διάσημος ως μέλος του ποπ συγκροτήματος One Direction, μαζί με τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νάιαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον. Το συγκρότημα τερμάτισε τρίτο στη βρετανική έκδοση του μουσικού διαγωνισμού «X Factor» το 2010 κι έκτοτε σημείωσε τεράστιες επιτυχίες, ειδικότερα στο νεανικό κοινό. Οι One Direction διαλύθηκαν το 2016 και τα μέλη του συγκροτήματος ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Στις 2 Οκτωβρίου, ο Λίαμ Πέιν είχε παρακολουθήσει συναυλία του Νάιαλ Χόραν, στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ