Στεφανος Κασσελακης: Ο λαός θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο Στέφανος Κασσελάκης. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του STAR και την Μάρα Ζαχαρέα τόνισε ότι το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αποφασίζει για τις υποψηφιότητες, μετά τον αποκλεισμό του από την Κεντρική Επιτροπή, και ο λαός θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. «Θα είμαι εδώ μέχρι τέλους» πρόσθεσε.

Ο Στέφανος Κασσεελάκης κάλεσε την Επιτροπή Δεοντολογίας «να παρέμβει για εκείνους που παραβιάζουν το Καταστατικό». και διερωτήθηκε: «Αφού έχω υπάρξει τόσο κακός πρόεδρος, γιατί δεν με αφήνουν να χάσω;».

Υποστήριξε, δε, ότι «φοβούνται» την έκφραση της βούλησης της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «γνωρίζουν ότι αν είμαι υποψήφιος, δεν θα χάσω».

Επιπλέον, χαρακτήρισε «πρόσχημα» το εξώδικο με στόχο τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του και κατήγγειλε ότι «50 μέλη της Κ.Ε. πληρώνονται από το κόμμα» και «οδηγούν σε ρευστοποίηση τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Το μόνο που απειλείται είναι οι καριέρες τους στο κόμμα» υπογράμμισε.

  1. Ποιος λαός βρε καθυστερημένε; τα κομματοσκυλα που σε ψήφισαν σε εσωκομματικες εκλογές; Πήρες τον Συριζα στο 17% και τον πήγες στο 14,5% με 370.000 ψήφους λιγότερους. Ο ΓΑΠ του “1.000.000” ψήφων μόλις έβαλε τη χώρα στα μνημόνια τον εξαφάνισαν σε ένα βράδυ. Οπότε γιατί να έχεις καλύτερη τύχη ως αποτυχημένος; Γιατί θεωρείς τον εαυτό σου σωτήρα όταν είσαι σε ένα κόμμα δεκανίκι του Μητσοτάκη και μάλιστα σε αποδρομη από την μέρα που εμφανίστηκες; Αντε γελοιε γύρισε στο Μανχάταν να χαμουρευεσαι με το άλλο το πράμα που κουβάλησες εδώ για κανονικότητα. Ξεφτελισες την αριστερά περισσότερο κι απ τους μνημονιακους του βουνου

  2. ΡΕ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 2 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΣΤΗΝ Ν.Δ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ