Οι Ιρανοί έχουν ενημερωθεί ότι η Ουάσινγκτον θα θεωρήσει ως πράξη πολέμου οποιαδήποτε απόπειρα κατά της ζωής του Τραμπ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προειδοποίησαν την ιρανική κυβέρνηση να σταματήσει κάθε συνωμοσία εναντίον του Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσαν ότι η Ουάσινγκτον θα θεωρήσει οποιαδήποτε απόπειρα κατά της ζωής του ως πράξη πολέμου, δήλωσε τη Δευτέρα Αμερικανός αξιωματούχος.

Ο αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ενημερώνεται τακτικά για τις απειλές και διέταξε την ομάδα του να αντιμετωπίσει τις ιρανικές συνωμοσίες κατά των Αμερικανών. Με εντολή του Μπάιντεν, κορυφαίοι Αμερικανοί αξιωματούχοι έστειλαν μηνύματα στα υψηλότερα επίπεδα της ιρανικής κυβέρνησης προειδοποιώντας την Τεχεράνη να σταματήσει κάθε συνωμοσία εναντίον του Τραμπ και πρώην Αμερικανών αξιωματούχων, δήλωσε ο αξιωματούχος. Οι Ιρανοί έχουν ενημερωθεί ότι η Ουάσινγκτον θα θεωρήσει ως πράξη πολέμου οποιαδήποτε απόπειρα κατά της ζωής του Τραμπ, δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ο Τραμπ, Ρεπουμπλικάνος, επιδιώκει τώρα την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο μετά την ήττα του στις εκλογές του 2020 από τον Μπάιντεν. Ο Τραμπ δίνει τώρα μάχη με την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις στην κούρσα για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου. Η προεκλογική του εκστρατεία δήλωσε στις 24 Σεπτεμβρίου ότι ο Τραμπ ενημερώθηκε από αξιωματούχους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για την υποτιθέμενη απειλή από το Ιράν. Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παρακολουθούν στενά τις ιρανικές απειλές κατά του Τραμπ εδώ και χρόνια και προειδοποίησε για «σοβαρές συνέπειες» σε περίπτωση που η Τεχεράνη επιτεθεί σε οποιονδήποτε Αμερικανό πολίτη.

«Θεωρούμε ότι πρόκειται για ζήτημα εθνικής και εσωτερικής ασφάλειας ύψιστης προτεραιότητας και καταδικάζουμε έντονα το Ιράν για αυτές τις θρασύτατες απειλές. Εάν το Ιράν επιτεθεί σε οποιονδήποτε πολίτη μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συνεχίζουν να υπηρετούν τις Ηνωμένες Πολιτείες ή εκείνων που υπηρέτησαν παλαιότερα, το Ιράν θα αντιμετωπίσει σοβαρές συνέπειες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Σον Σάβετ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ