Ακόμα να κάνει μήνυση ο Στέφανος Κασελάκης, ο πολέμιος της διαπλοκής;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώην οικονομικός διευθυντής του ΣυΡιζΑ, Θύμιος Γεωργόπουλος, ισχυρίστηκε δημόσια ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε προσημείωση του κτιρίου της Κουμουνδούρου για τα λεφτά που θα δάνειζε το κόμμα.

Να το επαναλάβουμε: Ο πρώην οικονομικός διευθυντής του κόμματος, κατηγόρησα τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, το πως απαίτησε εγγυοδοσία μέσω του κτιρίου, για να δώσει 150.000 €. Λέγοντας μάλιστα στον Γεωργόπουλο ότι «δεν χρειάζεται να ασχοληθεί αυτός με τα οικονομικά»!

Η συγκεκριμένη επώνυμη καταγγελία, είναι εξαιρετικά βαριά. Μέχρι σήμερα ο Κασσελάκης ισχυριζόταν ότι δάνειζε από την τσέπη του για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΣυΡιζΑ και λοιπά.

Τώρα κάποιος τον κατηγορεί ότι ως κοινός «δανειστής», για να μην πούμε τίποτα χειρότερο, ζήτησε να μπει ολόκληρο το κτίριο ως εγγύηση για αυτά τα λεφτά!

Μέχρι αυτή τη στιγμή ο πρώην πρόεδρος του ΣυΡιζΑ δεν έχει διαψεύσει, δεν έχει καταθέσει μήνυση κατά του πρώην οικονομικού διευθυντή. Εάν δεν το πράξει, αυτό σημαίνει ότι ο Γεωργόπουλος λέει την αλήθεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις προθέσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Το ότι ο πρώην πρόεδρος στο βιντεάκι που δημοσίευσε, εμφανίζεται ως πολέμιος της διαπλοκής, μας ξεπερνά. Θα ασχοληθούμε σε επόμενο άρθρο για τις υποκλίσεις του σε υπόδικο ολιγάρχη, τις σκοτεινές συμφωνίες αγκαλιά με πρέσβη κλπ…

Πηγη: newsbreak.gr

  1. Ο Κασελακης ,και Λημνιου ηταν η καταστροφη του Συριζα . Οταν πας στα δεξια, μην περιμενης την αριστερα . Παλια μου γνωση να σε ειχα πρωτα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ