Μαρια Απατζιδη: Η κυβερνητική αλαζονεία της ΝΔ είναι παντού εμφανής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα τεράστια προβλήματα της χώρας μόνο επικοινωνιακή διαχείριση.

Τα σκουπίζει κάτω από το χαλί και νομίζει ότι ο κόσμος τα ξέχασε.

Η επικοινωνιακή διαχείριση είναι αναγκαία αν ωφελούσε με την διεθνή προβολή των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της Ελλάδας.

Όμως το πρόβλημα εθνικής ασφαλείας που αντιμετωπίζει η χώρα μας από την νεο-οθωμανική Τουρκία δεν μπορεί να λυθεί με επικοινωνιακή διαχείριση.

Παρ’ όλα αυτά, θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχει ένα διεθνές επικοινωνιακό αποτύπωμα της Ελλάδας, αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποχωρεί σε όλες τις άλλες διαστάσεις της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Θα έπρεπε να συγκροτηθεί ένα συμβούλιο εθνικής ασφαλείας από μη-κομματικούς παράγοντες, το οποίο μεταξύ άλλων ενεργειών να δημιουργήσει ένα πλέγμα ξενόγλωσσων μέσων ενημέρωσης, κρατικώς χρηματοδοτούμενων, που με την σειρά τους θα προβάλλουν τα εθνικά μας αφηγήματα για το Αιγαίο, την Κύπρο, την ΑΟΖ, σε όσο το δυνατόν περισσότερες ξένες γλώσσες της ευρύτερης Μέσης Ανατολής.

Ενδεικτικώς αλλά όχι περιοριστικώς, στα αραβικά, στα περσικά, στα κουρδικά, στα εβραϊκά.

Χωρίς επικοινωνιακή προβολή ισχύος στο εξωτερικό, εκεί δηλαδή που η χώρα μας δεν έχει παρουσία, δεν θα μπορέσουμε να στηρίξουμε επαρκώς τις ένοπλες δυνάμεις στο δύσκολο έργο της αποτροπής.

Αφού η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, ας αντιμετωπίσει τουλάχιστον την τουρκική παραπληροφόρηση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
#Ελλάδα #κυβερνηση_Μητσοτακη #ΑΟΖ #Τουρκια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ