Ο Ανδρουλάκης προανήγγειλε αλλαγές, μα ποιος διοικούσε μέχρι χθες;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλο πάλι και τούτο. Ο χτες επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, συγχαρητήρια, καλή του επιτυχία, και «σιδεροκέφαλος»
στην ευχαριστήρια ομιλία του μετά το τελικό προς ανάδειξη του αποτέλεσμα, για πρώτη του φορά αναφέρθηκε στις «μεγάλες αλλαγές» που προφανώς σχεδιάζει να εφαρμόσει.

Καλό θα είναι λοιπόν να μας τις πει ποιες θα είναι αυτές για να τις μάθουμε πριν τις επόμενες εκλογές, και όχι μετά εφόσον εκλεγεί, εξιδανικεύοντας έτσι το, άγνωστο μέχρι σήμερα, πρόγραμμα του, καθιστώντας και τον λαό γνώστη του τι τον περιμένει.

Και αυτό διότι εκείνο το «μεγάλες» μεγάλως προβλημάτισε!

  1. Για όλο αυτό το πανηγύρι μερικούς μήνες τώρα ώστε να καταφέρουν ξανά την ίδια εκλογή προσώπου ΟΧΙ από επιλογή συνειδητή αλλά λόγω κωλυσιεργίας που δεν κατονομάζεται από τα ΜΜΕ απόλυτη σιωπή. Ούτε πηγαδάκια, ούτε μαγειρέματα, ούτε ξένα κέντρα παρεμβαίνοντας, όλα στο ρυθμό τους, όλα έχουν γίνει με απόλυτη τάξη και νομιμότητα.
    Όσο για το αποτέλεσμα της εκλογής, το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΟΚ που θα γίνει κυβέρνηση παρακαλώ μια αναφορά σε ψήφους 2021 και σε ψήφους 2024. Μια σύγκριση ως προς το μεγάλωμα, τόσο απλά.
    Όσο για το θέμα συσπείρωσης δυνάμεων ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ να ακουστεί το κάτι τι, βλάπτει σοβαρά την αποσταθεροποίηση της χώρας.
    Με τούτα με τα άλλα και ο χορός καλά κρατεί, αλλά το όσα φέρνει ο επόμενος χρόνος ουδεμία πρόβλεψη, έστω και κατά φαντασία.
    Συμπτωματικά και ο πρωθυπουργός μας στο χθες Κυριακή και 13 έδωσε μήνυμα να σταματήσουν οι πόλεμοι να επικρατήσει ειρήνη, άντε να σταθούμε από την σωστή πλευρά της ιστορίας.
    Ο δρόμος ανηφορικός, ΟΧΙ όμως και ακατανίκητος όπως το είχατε στρώσει το χαλί και επάνω σε αυτό τα μαγειρεύατε και βαδίσατε όλα τα χρόνια μέχρι και σήμερα. Στερέψατε και από κόλπα εκλογομαγειρέματα.
    Υ.Γ. Από όλους αυτούς τους ψηφοφόρους που καταφέρατε και χθες και πήρατε ψήφους πόσους έχετε στο απόλυτο δεδομένο για την επόμενη κάλπη όποτε και εάν προκύψει χρονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ