Ο Αδωνις , τα push ups και οι… κάμψεις στο gym της Χριστίνας Πάζιου στο club των rich & famous στα βόρεια προάστια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ, «χτίζει» κορμί! Να πώς έχει καταφέρει να τρέχει από εκπομπή σε εκπομπή και από κανάλι σε κανάλι ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης και να είναι… ντούρασελ μεταξύ γραφείου, επισκέψεων σε νοσοκομεία και tv εμφανίσεων, έχοντας την τέλεια φόρμα!

adonis11104
Γεωργιάδης και Πάζιου στο Gymaginario

Αρκούσε ένα βίντεο στο TikTok για να πληροφορηθούμε και τις γυμναστικές ανησυχίες του υπουργού, ο οποίος δεν διάλεξε για τη φυσική του κατάσταση και ευεξία τον personal trainer των Κασσελάκη και Τάιλερ, για παράδειγμα, αλλά μια γυμνάστρια τηλεπερσόνα και «πειρασμό» του Instagram, τη Χριστίνα Πάζιου, αγαπημένη γυμνάστρια πρωινών εκπομπών και παρουσιαστριών κατά το παρελθόν, όπως της Ελένης Μενεγάκη!

«Οσο η υγεία του υπουργού είναι στα χέρια μου, η υγεία του κράτους είναι στα καλύτερα χέρια. Συμφωνείς;» ρωτάει η Χριστίνα Πάζιου τον κ. Γεωργιάδη στο βίντεο που ανέβασε περιχαρής στον λογαριασμό της στο TikTok, με τον υπουργό που φορά αθλητικό μπλουζάκι να χασκογελά και να συμφωνεί! Βέβαια, το συνδυαστικό σχόλιο περί υγείας της ιδίας με την υγεία του… κράτους είναι κάτι παραπάνω από ατυχές, μια και, αφενός, το κράτος είναι στην… Εντατική με όλα συμβαίνουν γύρω μας και, αφετέρου, με ζητήματα που αφορούν την υγεία των πολιτών δεν κάνεις τέτοιου είδους χαζοχαρούμενα βιντεάκια. Πολλώ δε μάλλον την ώρα που η δημόσια Υγεία βρίσκεται υπό κατάρρευση και τα νοσηλευτικά ιδρύματα ανά την επικράτεια πλήττονται από υποστελέχωση, με τραγικές ελλείψεις και ετοιμόρροπες υποδομές!

adonis111044
Καλοκαιρινή Πάζιου σε sexy πόζα ανεβάζοντας την θερμοκρασία στο προφίλ της στο instagram

Πάντως, αν παρατηρήσει κανείς πολύ προσεκτικά το 10 δευτερολέπτων βιντεάκι, θα διαπιστώσει πως, παρόλο που η Πάζιου έχει ταγκάρει και την τοποθεσία, αναγράφοντας το όνομα του γυμναστηρίου της (πρόκειται για το Gymaginario που βρίσκεται στην Αριστοτέλους 18, στο Politia Tennis Club στην Πολιτεία), οι δυο τους δεν βρίσκονται ανάμεσα σε πάγκους με βάρη ή σε διαδρόμους, αλλά σε ένα… γραφείο, αν και είχε προηγηθεί μια σέλφι στον χώρο με τα όργανα γυμναστικής που ανέβηκε στον λογαριασμό της γυμνάστριας στο Instagram!

adonis111045

Το βέβαιο είναι πως και σε αυτό το βίντεο η Χριστίνα Πάζιου είναι πανέμορφη, όμως πανέμορφη είναι και στις δεκάδες φωτογραφίες που κοσμούν τον λογαριασμό της στο Instagram! Εκεί βέβαια είναι και σκέτος «πειρασμός», μια και «ερωτοτροπεί» με τον φακό φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι, ενώ δεν διστάζει να ποζάρει ακόμα και τόπλες καλύπτοντας με τα χέρια της το στήθος της! Τα δε σχόλια ακολούθων της κάτω από τις σκανδαλιάρικες φωτογραφίες είναι αποθεωτικά! Το ερώτημα πάντως στην περίπτωση του υπουργού είναι ποιος έκανε το πρώτο βήμα για να είναι η Χριστίνα Πάζιου η personal trainer του. Εκείνος γνωρίζοντας το βιογραφικό της, η κυρία Πάζιου για να έχουμε ένα fit υπουργό στο κυβερνητικό σχήμα, ή γνωρίστηκαν μέσω κοινού γνωστού τους;

adonis111043

Σε ποιους απευθύνεται

Πάντως το Gymaginario για την Πάζιου (η οποία, σημειωτέον, λανσάρει και τη δική της κολεξιόν γυναικείων μαγιό και αθλητικών ρούχων), όπως γράφει η ίδια στο site του γυμναστηρίου της, «δεν είναι ένας συνηθισμένος χώρος άθλησης, αλλά το “μαγικό μέρος” όπου θα ανακαλύψετε τον τρόπο και τα μυστικά για ν’ αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας. Το Gymaginario απευθύνεται σε όλους εσάς που είτε έχετε πάρει τη γυμναστική με “στραβό μάτι” ή έχετε βαρεθεί και κουραστεί με τα μονότονα προγράμματα ασκήσεων που κάνατε έως σήμερα ή δεν έχετε τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσατε σε σχέση με τα χρήματα και τον χρόνο που έχετε αφιερώσει».

adonis111041
Στο παρελθον τον γυμναζε η sexy Φαιη Ζακακου «για να χασει κιλακια» οπως ελεγε ο ιδιος

Αρα ο κύριος υπουργός ή αποφάσισε να αποκτήσει το σώμα των ονείρων του (ποτέ δεν είναι αργά) ή είχε κουραστεί στο παρελθόν από τα… μονότονα προγράμματα ασκήσεων! Εμείς πάντως πιστεύουμε πως ισχύει το πρώτο! Γιατί, πώς να είναι μονότονη η γυμναστική με το μοντέλο και personal trainer Φαίη Ζακάκου, η οποία τον εκγύμναζε στο κοντινό παρελθόν με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης, με σκοπό «να διώξει την μπάκα του», όπως χαρακτηριστικά είχε σχολιάσει ο ίδιος σε τηλεοπτικές εκπομπές όπου προβαλλόταν βίντεό του με τη Ζακάκου!

adonis111042
Στο παρελθον τον γυμναζε η sexy Φαιη Ζακακου «για να χασει κιλακια» οπως ελεγε ο ιδιος

Πηγή: Espresso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ