Σάλος με την τοποθετηση του Αδωνι Γεωργιαδη υπέρ του Στέφανου Κασσελακη: Τον απέκλεισαν διότι ξέρουν ότι σε ανοικτές εκλογές, θα τους κέρδιζε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η άποψη μου για τον @skasselakis είναι γνωστή, δεν τον εκτιμώ ούτε καν λίγο. Άλλο όμως αυτό και άλλο ο αντιδημοκρατικός τρόπος αποκλεισμού του.

Μία κομματική πλειοψηφία υφισταμένη πριν καν αυτός εκλεγεί για πρώτη φορά, τον αποκλείει διότι στην πραγματικότητα ξέρουν ότι σε ανοικτές εκλογές, θα τους κέρδιζε. Αυτοί οι άνθρωποι, με αυτή τη νοοτροπία, μιλούν τόσα χρόνια για Δημοκρατία κλπ Φαρισαίοι, Υποκριτές!

Κατέστησαν τον κ. Κασσελάκη συμπαθή στην Κοινή Γνώμη και τον @syriza_gr ένα πολιτικό απολίθωμα ξεκομμένο από την Κοινωνία.

Ο «Δημοκρατικός Συγκεντρωτισμός» δηλ ο Ολοκληρωτισμός του Κομμουνισμού, που έμαθαν όλοι αυτοί εκεί από νεαρά ηλικία εξακολουθεί να είναι βαθειά ριζωμένος μέσα τους.

Όπως καταλαβαίνετε από Τύχη γλιτώσαμε το 2015 και από την «Αγία» ΕΕ που δεν τους άφησε αυτή τους την νοοτροπία, να την ασκήσουν και πάνω στο σύνολο του Ελληνικού Λαού.

  1. Μας μιλάει για ολοκληρωτισμό ο άνθρωπος που καμαρώνει για το αυτόγραφο που του έδωσε ο Παττακός, ο οποίος κατέλυσε την δημοκρατία…

    Μας μιλάει για ολοκληρωτισμό ο θαυμαστής και οπαδός της στρατιωτικής χούντας, θεωρώντας προφανώς όλους τους πολίτες που τον ακούν, ως ανοϊκούς ηλίθιους.

  2. Αν ως “ανοικτές” εκλογές εννοείς εκείνες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα δεξιοί που παριστάνουν τους δήθεν αριστερούς, όπως είναι ο Κύρτσος, ο Αντώναρος και ο Σπηλιωτόπουλος, τότε ναι, σαφώς και θα κέρδιζε ο Κασσελάκης, ποιος δεν το πιστεύει;

    Άλλωστε έτσι είχε ακριβώς κερδίσει και πέρυσι. Ας κάνουμε αντιπαραβολή ονομάτων σε καταλόγους ψηφισάντων και μελών των τριών κομμάτων εξουσίας, και ας δούμε αν έχει εκπλήξεις αυτή η σύγκριση. Ας δούμε πόσοι υπάλληλοι της ΝΔ εστάλησαν να ψηφίσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ