Απόψε στο Καλλιμάρμαρο γράφτηκε ιστορία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκίνησε η Μαρία Καρυστιανού στο μήνυμά της για τα θύματα στα Τέμπη στην συναυλία για το πολύνεκρο έγκλημα, το βράδυ της Παρασκευής, στο Καλλιμάρμαρο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε με τόσο αγάπη την εκδήλωση και ένα πολύ ηχηρό ότι δεν ξεχνάμε, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα, νιώθουμε το ίδιο καταλαβαίνουμε το ίδιο, έχουμε τον ίδιο στόχο, έχουμε την ίδια ευχή, την ίδια επιθυμία. Πως θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό; Αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά, τους δικούς μας ανθρώπους, παραμένει ελεύθερο και τα σκοτώνει ξανά, ξανά. Λοιπόν, ποτέ ξανά!».

Δεν θα κάνω πίσω και δεν θα ξεχάσω – Το τραγούδι του Δεληβοριά για τα Τέμπη συγκλόνισε το Καλλιμάρμαρο

Σείστηκε το Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Παρασκευής στην συναυλία για το έγκλημα στα Τέμπη. Συγκλονιστική στιγμή όταν ο Φοίβος Δεληβοριάς τραγούδησε την σύνθεσή του, που έγραψε χθες για το έγκλημα, αφιερώνοντάς το σε όσους χάθηκαν και τους συγγενείς τους.

Την στιγμή που εργαζόμενοι της Wolt & Efood σταματούν έξω από το #Καλλιμαρμαρο να τιμήσουν τα θύματα των #Τεμπων, διεκδικώντας ταυτόχρονα την δική τους δικαίωση για τα δικά τους εργασιακά δικαιώματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ