Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Πλήρης απαξίωση του Μητσοτάκη από τους βουλευτές του, παρά την προσπάθεια της Ντόρας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απαξίωση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας από τον Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο στα Ελληνικά πολιτικά χρονικά, διότι τέτοια απαξίωση, όπως αυτή που σήμερα συμβαίνει, Πρωθυπουργού προς όλους τους νεοδημοκράτες βουλευτές του οποίοι και συνέτειναν, μόχθησαν για την εκλογή τους στο βουλευτικό έδρανο συνεπώς και για την επανεκλογή του Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία, σίγουρα δεν το έπραξαν μόνον για να τον χειροκροτούν στην αίθουσα. Και όλως ιδιαίτερα όταν μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και διακεκριμένοι, γνωστοί στις κοινωνίες τους είτε εντός Λεκανοπαιδίου, είτε εκτός αυτού, και μέχρι των συνόρων ακόμα. Σε όλη την Ελλάδα. Τους γνωρίζει, τους βλέπει, και τους παραμερίζει αναξιοποίητους. Ίσως και να τους φοβάται ακόμα, αφού στερείται, της πυγμής, του να είναι ο ίδιος η αιτία που εκλέγονται, και όλο αυτό στο τέλος το πλήρωσε, και θα το πληρώνει, ο ψηφοφόρος που άλλα προσδοκούσε, και άλλα του..απονέμονται. Και όλως μαζί τους ομοίως και ο υπόλοιπος λαός.

Η απελπισμένη προσπάθεια της Ντόρας να σώσει τον Κυριάκο

Πολλά συζητούνται και σχολιάζονται τις τελευταίες ημέρες για την απουσία Σαμαρά, ή μάλλον Καραμανλή Σαμαρά αφού δεν είναι και ίδιοι, από τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Ρηγίλλης.
Το ίδιο επίσης για τις αχρείαστες δηλώσεις/σχόλια της Ντόρας για το περιστατικό.
Δεν ήταν και τόσο τιμητικό για να σταθούν στον δρόμο, έστω και αν αυτός ο δρόμος ονομάζεται Ρηγίλλης, και να χειροκροτούν τον ομιλητή Πρωθυπουργό/αδελφό σου, και αυτό όχι μόνο για τους δύο πρώην ηγέτες αλλά και για πολλούς άλλους που δεν προσήλθαν. Πως και δεν το σκέφθηκες;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ