Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Λιάγκας: Συγγνώμη, αμαυρώσαμε τη μέρα, παίρνω όλη την ευθύνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει η χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τον σοκαριστικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, καθως το ρεπορτάζ της εκπομπης θύμιζε… παραγγελία μεσιτικού γραφείου!

Ειδικότερα, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, συνεργάτες της εκπομπής, βρισκόμενοι -προφανώς- στον κόσμο τους, εστίασαν στο… «πανάκριβο σπίτι» όπου διέμενε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής, αναφερόμενοι σε λεπτομέρειες για το κόστος του ενοικίου, τα τετραγωνικά, την επίπλωση, την «εντυπωσιακή θέα», κ.ά., την ώρα που ακόμη και μη ποδοσφαιρόφιλοι θρηνούν τον αναπάντεχο χαμό ενός νέου ανθρώπου.

Σημερα ο Γιώργος Λιάγκας ανεφερε για την χθεσινή εκπομπή:

«Επειδή ποτέ δεν έχω κρυφτεί στη ζωή μου, έκανα και ανάρτηση όταν είδα τις αντιδράσεις, έκανα μία ανάρτηση άμεσα, αλλά πρέπει να πω δύο λόγια. Για εμένα ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος μπροστά στον χαμό ενός νέου ανθρώπου υπάρχει η σύνθλιψη της οποιαδήποτε σκέψης, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, το λάθος που έκανα το παίρνω πάνω μου και ξεπερνά κάθε δικαιολογία, δεν θα δικαιολογηθώ, αναλαμβάνω την ευθύνη εγώ».

«Οποιαδήποτε αντίδραση θυμού να περιοριστεί σε εμένα να αφήσετε έξω τους συνεργάτες και το περιβάλλον μου. Απόλυτα λανθασμένη κίνηση, δεν έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε πώς είναι το σπίτι του και πόσο είναι τα ενοίκια στην περιοχή. Και μάλιστα ξέρετε καμία φορά, το σκεφτομουν χθες, δεν κοιμήθηκα, όταν δύο βδομάδες πριν είχε καεί το σπίτι μου και είπα ότι ένα δράμα γίνεται lifestyle ρεπορτάζ και έπεσα εγώ σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα».

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΡΙΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ,ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ <> … ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ …..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΝ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΗΚΑΡΙΟΥΣ !!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ