Δικάστηκε 50χρονος που είχε επιτεθεί μετά απο καυγά στη συζυγο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η υπόθεση ενός ενδοοικογενειακού επεισοδίου που ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή απασχόλησε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ένας 50χρονος ζήτησε από την σύζυγό του να τον βοηθήσει να μεταφέρουν μια τηλεόραση με το αστικό λεωφορείο.

Μέσα στο όχημα το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται μπροστά σε οδηγό και επιβάτες καθώς η γυναίκα θεώρησε πως ο 50χρονος μπορούσε να κουβαλήσει και μόνος του την τηλεόραση χωρίς την βοήθειά της καθώς δεν ήταν τόσο βαριά, όσο είχε ισχυριστεί ο άνδρας.

Η ίδια ανέφερε πως η σχέση τους δεν ήταν ήδη καλή όταν συνέβη το επεισόδιο και μεταξύ τους είχαν συμβεί αρκετά περιστατικά.

Ο καβγάς που άρχισε για την τηλεόραση πήρε διαστάσεις και το ζευγάρι έβγαλε όλη την ένταση που έκρυβαν ο ένας για τον άλλο. Μόλις κατέβηκαν από το λεωφορείο η γυναίκα ζήτησε από τον 50χρονο να χωρίσουν. Τότε ο άνδρας εξαγριώθηκε και επιτέθηκε στη γυναίκα.

«Εκείνος θύμωσε πολύ, άρχισε να φωνάζει, ούρλιαζε. Με έπιασε σφιχτά από το μπράτσο και με απείλησε ότι θα με καταστρέψει, εμένα και τα παιδιά μας. Μόλις κάλεσα την αστυνομία επιχείρησε να μου αρπάξει το κινητό από τα χέρια. Δεν περίμενα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και το μόνο που θέλω πλέον είναι να φύγει από το σπίτι γιατί δεν αντέχω άλλο», ανέφερε η μάρτυρας ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Ο 50χρονος στην απολογία του επιβεβαίωσε τα γεγονότα αλλά τόνισε ότι δεν εννοούσε τις απειλές και τις είπε πάνω στα νεύρα του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο άνδρας καταδικάστηκε αρχικά σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών χωρίς αναστολή καθώς δεν τηρούσε τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καθώς η ποινή του μετατράπηκε προς δέκα ευρώ ημερησίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ