Εξαπάτησαν τηλεφωνικά ηλικιωμενη και της πήραν κοσμήματα αξίας 10.000 ευρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια απίστευτη δικαιολογία που ξεπερνά κάθε προηγούμενο σκέφτηκαν άγνωστοι δράστες προκειμένου να αρπάξουν κοσμήματα από μια ηλικιωμένη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, η γυναίκα δέχθηκε αρχικά ένα τηλφώνημα από έναν άνδρα που δεν ήξερε. Εκείνος της είπε πως είναι λογιστής και την ενημέρωσε πως δήθεν δικαιούται ένα επίδομα. Ο επιτήδειος με τεχνάσματα κατάφερε να μάθει τους κωδικούς για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ανυποψίαστης ηλικιωμένης και να της αποσπάσει 280 ευρώ.

Όμως ο «λογιστής» δεν έμεινε εκεί. Παράλληλα, είπε στην γυναίκα ότι τα κοσμήματα που είχε στο σπίτι της, αξίας περίπου 10.000 ευρώ, είναι ήταν γεμάτα…ραδιενέργεια και γι’αυτό έπρεπε να τα απομακρύνει και να τα δώσει σε δύο άλλους άντρες, συνεργούς του, που θα έρχονταν να τα παραλάβουν.

Η γυναίκα πείστηκε και έδωσε τα κοσμήματα στους δύο αγνώστους που ήρθαν να τα πάρουν. Κάποια στιγμή, συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα απάτης και κάλεσε την αστυνομία. Η έρευνα για να εντοπιστούν οι τρεις δράστες βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ