Έκρηξη του Ευαγγελου Αντωναρου για την διαρροή του Πόθεν Εσχες του Κασσελακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Πόθεν Εσχες κάθε Έλληνα πολίτη που έχει υποχρέωση να το υποβάλει σε συγκεκριμένη υπηρεσία του ελληνικού δημοσίου ( κι όχι σε οποιοδήποτε φανατισμένο αριστεροστροφο πολιτμπυρό θέλει να το έχει) αποτελεί εμπιστευτικό έγγραφο του οποίου τη δημοσιοποίηση έχουν αρμοδιότητα να επιτρέψουν μόνο η Βουλή κι ο Άρειος Πάγος.

Συνεπώς η στοχευμένη διαρροή του Πόθεν Εσχες του @skasselakis σε συγκεκριμένα έντυπα αποτελεί παράνομη πράξη. Επιβεβαιωνει όμως και τις μύχιες (αν και γνωστές πια) προθέσεις των παρασκηνιακών εμπνευστών αυτής της αυθαίρετης προϋπόθεσης για να είναι κανείς υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Να κάνουν το Πόθεν Εσχες του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου φύλλο και φτερό και να προκληθεί μια δημόσια συζήτηση για θέματα οικονομικής φύσης δημιουργώντας τεχνητές σκιές.

Ξέρετε ποιο θα είναι το επόμενο στάδιο; Θα καλούνται στα κανάλια «οικονομολόγοι» που δεν σκαμπάζουν γρι από επιχειρήσεις και λογιστές που ούτε την καθημερινή διαχείριση ενός συνοικιακού περιπτέρου δεν μπορούν να κάνουν για να εκφράζουν τις…βαρύγδουπες απόψεις τους.

Αποκορύφωμα της πολιτικής χυδαιότητας των εμπνευστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ