Συγκλονιστικός Ευαγγελος Αντωναρος: Είμαι λυπημένος, δεν το κρύβω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ – Μέρος Πρώτο

Είναι αλήθεια: Θα πρέπει να ασκηθούν αφόρητες πιέσεις στην επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να προχωρήσει σε διαγραφή του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου @skasselakis.

Oμως: το γεγονός ότι βρέθηκε ένα μέλος της ΚΕ και πρώην βουλευτής να καταθέσει μια σχετική αίτηση – που ασφαλώς δεν συνέταξε μόνος του – λέει πολλά. Κυρίως ότι οι μανιασμένοι αριστερομαχοι του κομματικού ιερατείου διατηρούν την απειλή της διαγραφης στη φαρέτρα τους. Για την περίπτωση που αποτύχουν να οδηγήσουν τον νόμιμο πρόεδρο σε έξοδο η μη συμμετοχή με άλλους δήθεν ηπιότερους τρόπους αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς.

Δεν έχουν άλλωστε καμμία δυσκολία να αποδεικνύουν ξανά και ξανά πόσο αδίστακτοι είναι υπερβαίνοντας κάθε φορά τον εαυτό τους

ΔΙΑΓΡΑΦΗ Μέρος Δεύτερο

Είμαι λυπημένος, δεν το κρύβω.

Φαίνεται πως απομακρύνεται (αν κι αυτό δεν σημαίνει ότι εξαφανίζεται) η προοπτική να παραπεμφθώ κι εγώ δεν ξέρω για ποιον λόγο στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Για κάποιον άγνωστο λόγο ο γνωστός κατ’ επάγγελμα κομματικά μισθοδοτούμενος επικριτής μου δεν το προχώρησε το θέμα. Που να ξέρω γιατί. Ενδεχομένως ο εν λόγω μετακλητός δεν είναι σε θέση να συντάξει μόνος του ένα πειστικό κείμενο παραπομπής. Αυτή την υποψία ενισχύει η σχεδόν καθημερινή πολιτικά ασυνάρτητη παρουσία του στα κανάλια.

Πιθανόν είναι όμως να τον αναχαίτισαν κάποιοι άλλοι λίγο αλλά όχι πολύ περισσότερο σώφρονες που του πάτησαν φρένο. Είναι μάλλον αυτοί που – χωρίς να με αναφέρουν ονομαστικά – με είπαν «ανιστόρητο» (εδώ γελάω βροντερά). Ξέρουν ότι δεν τους βολεύει οιαδήποτε αναμέτρηση μαζί μου. Χαμένοι θα βγουν…γι’ αυτό λουφάζουν προσωρινά. Άλλωστε κατ’ ίδιαν τους έβαλα στη θέση τους. Scripta manent. Kι επειδή μάλλον δεν σκαμπάζουνε από Λατινικά: Τα γραπτά μένουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ