Έπεσε το ταβάνι νηπιαγωγείου στο Γραμματικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξοργισμένοι είναι τις τελευταίες ώρες οι γονείς των μαθητών του 1ου Νηπιαγωγείου Γραμματικού, καθώς έγινε γνωστό πως υποχώρησε το ταβάνι, μετατρέποντας το κτήριο σε βομβαρδισμένο τοπίο. Ευτυχώς τα νήπια είχαν σχολάσει και δεν προέκυψαν τραυματισμοί, όμως οι κηδεμόνες κάνουν λόγο για μία τραγική κατάσταση και ζητούν καλύτερες συνθήκες.

Η αντιπολιτευόμενη παράταξη του δήμου Μαραθώνα, στον οποίο ανήκει και το Γραμματικό, «φωνάζει» για ακαταλληλότητα του κτηρίου, το οποίο βρίσκεται κάτω από εξέδρες γηπέδου! Ο Αριστείδης Παπουτσής, επικεφαλής της Αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του έγραψε: «Τόσους μήνες ζητάμε τα νομιμοποιητικά έγγραφα του συγκεκριμένου χώρου και ακόμη μας τα δίνουν…».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την λύπη και την ανησυχία του για το περιστατικό. «Σε καμία περίπτωση δεν το αντιμετωπίζουμε σαν ένα μικρό πρόβλημα, αντιθέτως από την πρώτη στιγμή βρέθηκα στο σχολείο και κίνησα τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επιβάλλεται η ψυχραιμία και η συνεργασία όλων μας ώστε να λυθούν τα προβλήματα και να επιβληθούν οι οποίες ευθύνες αναλογούν στο καθένα. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου, ότι με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και των δασκάλων θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες που έγινε το συμβάν. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, ότι είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις και απαντήσεις σε ότι προκύπτει», ανέφερε, ενώ αργότερα σε δηλώσεις του υποστήριξε:

«Το συμβάν έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, αφού τα παιδιά είχαν σχολάσει. Έπεσε ένα κομμάτι ψευδοροφής ελαφρού τύπου. Ανησυχήσαμε και ανησυχούμε για το γεγονός και διερευνούν οι μηχανικοί του δήμου τις συνθήκες που συνέβη· αν έχουν γίνει κακοτεχνίες ή οτιδήποτε άλλο. Να τονίσω ότι όλα τα έγγραφα που ζητεί η Αντιπολίτευση βρίσκονται στη διάθεσή της. Και επίσης όλα έχουν γίνει νομότυπα. Το κτήριο έχει περάσει από επιτροπή που ενέκρινε την ακαταλληλότητά του. Δεν γίνονται τυχαία και στο πόδι αυτά»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ