Λιβανος: Πληροφορίες πως ο διάδοχος του Νασράλα ειναι και αυτός νεκρός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με το Ισραήλ να επιφέρει ακόμα ένα πλήγμα στη Χεζμπολάχ και να εξουδετερώνει τον διάδοχο του Χασάν Νασράλα στην ηγεσία της οργάνωσης, Χασέμ Σαφιεντίν.

Οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν τα προάστια της Βηρυτού στον Λίβανο και σύμφωνα με το Al-Arabiya και αραβικά μέσα ενημέρωσης, ο επικρατέστερος διάδοχος της λαβωμένης Χεζμπολάχ σκοτώθηκε σε ισραηλινή επίθεση στο προάστιο Νταχίγια, το βράδυ της Παρασκευής (04/10).

Τρεις πηγές ασφαλείας του Λιβάνου δήλωσαν σήμερα στο Reuters ότι οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί που πραγματοποιεί από χθες το Ισραήλ κατά στόχων στα προάστια της Βηρυτού εμποδίζουν τα συνεργεία διάσωσης στο να πραγματοποιήσουν έρευνες σε έναν από τους στόχους, στον οποίο φέρεται να έχασε τη ζωή του Χασέμ Σαφιεντίν. Ο επικρατέστερος διάδοχος του Νασράλα στην ηγεσία της Χεζμπολάχ δεν έχει εντοπιστεί μετά από τη χθεσινή αεροπορική επιδρομή.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα κατά τη διάρκεια της επίθεσης σκοτώθηκαν και αξιωματικοί των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ