Αλβανία: Στο νοσοκομείο ο Έντι Ράμα – υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Έντι Ράμα, εισήχθη χθες Πέμπτη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Μητέρα Τερέζα (QSUT), όπου φέρεται να υποβλήθηκε σε εγχείρηση κήλης, πρόβλημα που είχε αναφέρει νωρίτερα ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ράμα χειρουργείται από τον γιατρό Άρμπεν Γκιάτα, καθώς πριν από λίγο καιρό ο επικεφαλής της κυβέρνησης υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα προειδοποίησε στα τέλη Αυγούστου ότι θα χειρουργηθεί ξανά λόγω προβλήματος υγείας.

Σε επίσκεψή του στο QSUT, όπου εγκαινιάστηκε το ημερήσιο νοσοκομείο, ο Ράμα είπε ότι θα εμφανιστεί ξανά ως ασθενής, καθώς πρέπει να κάνει επέμβαση, λόγω προβλήματος με βουβωνοκήλη, όπως δημοσιεύει η τηλεόραση Α2.

«Μπορώ να μιλήσω ακόμα και ως νοσοκομειακός που το δοκίμασα μόνος μου, μπορώ ακόμη και να επιστρέψω για άλλη επέμβαση, έχω μια βουβωνοκήλη που… Έμαθα ακόμα και το όνομα (από αυτό που πάσχω)… Δεν ζητάω γιατρό για αυτό πρόβλημα, δουλεύω με τις δικές μου δυνάμεις, με διατάσεις και αυτοσυγκράτηση πριν από τα γεύματα για να μην τον επιβαρύνω πολύ με την κούραση από το μπάσκετ, αλλά προφανώς δεν μπορώ να το γιατρέψω μόνος, με τη δική μου δύναμη, οπότε θα εισαχθώ», έγραψε ο Ράμα.

 —

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ