Ουκρανια: Ο Ζελένσκι θα καρατομήσει και άλλους αξιωματούχους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας φέρεται να συζητά την απόλυση των Budanov, Umerov και Syrsky, με τον τελευταίο όμως να ελπίζει πως θα γλιτώσει σύμφωνα με το Forbes-Ukraine, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές.

Ο Μπουντάνοφ, επικεφαλής των στρατιωτικών πληροφοριών, κινδυνεύει να απομακρυνθεί λόγω των τεταμένων σχέσεων με τον Γερμάκ και τον Σίρσκι, μαζί με τις αποτυχημένες επιχειρήσεις της Υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας – GUR και το υψηλό προφίλ του στα μέσα ενημέρωσης, που εκνευρίζει τον Ζελένσκι.

Ο Γερμάκ φέρεται να αντιπαθεί τους αξιωματούχους με σημαντική επιρροή στα μέσα ενημέρωσης. Οι εντάσεις μεταξύ Μπουντάνοφ και Σίρσκι προέρχονται επίσης από την απόκρυψη στοιχείων πληροφοριών από τον αρχιστράτηγο της GUR. Υπάρχει επίσης απογοήτευση με την GUR που αναλαμβάνει καθήκοντα που δεν αφορούν συλλογή πληροφοριών, όπως η παραγωγή drone και ένα σκάνδαλο με απάτη προμήθειας όπλων.

Ο υπουργός Άμυνας Umerov δέχεται πυρά για χάος στο υπουργείο και κακή διαχείριση της προμήθειας όπλων.

Ο Σιρσκι, ο γενικός διοικητής του στρατού, αντιμετωπίζει κριτική επειδή αντιστάθηκε στην απαίτηση του Ζελένσκι να αναπτύξει τις δυνάμεις drone της Ουκρανίας. Παρά τις προηγούμενες εντάσεις, οι πρόσφατες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Κουρσκ φέρεται να αμβλύνουν τη σύγκρουση μεταξύ Σίρσκι και Ζελένσκι, με την απόλυσή του πλέον λιγότερο πιθανή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ