Νέες αποκαλύψεις Κοκοτσάκη για το εθνικό έγκλημα των Τεμπών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να γιατί κάποιοι υποδαυλίζουν αντιπαράθεση μεταξύ των συγγενών των θυμάτων, την ώρα που η αποκάλυψη του εγκλήματος προκαλούν σοκ και δέος στο πανελλήνιο.

Στον 98.4 και στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη μίλησε ο Τεχνικός Σύμβουλος Οικογενειών των θυμάτων Τεμπών και του Συλλόγου “Τέμπη 2023” Βασίλης Κοκοτσάκης, προχωρώντας σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Τεχνικού Συμβούλου Οικογενειών των θυμάτων Τεμπών και του Συλλόγου “Τέμπη 2023” Βασίλη Κοκοτσάκη στο Ράδιο 98.4, τόσο για το ίδιο δυστύχημα, μέσα πλέον και από τις μαρτυρίες επιζώντων της τραγωδίας, που εντόπισε ο ίδιος και που κατέθεσαν με υπεύθυνες δηλώσεις, τις οποίες ο Βασίλης Κοκοτσάκης ενσωμάτωσε και έστειλε στον ειδικό εφέτη-ανακριτή Λάρισας, αλλά και τα νέα πορίσματα των ειδικών.

Πορίσματα, όπως του κορυφαίου καθηγητή στις ΗΠΑ σε θέματα υδρογονανθράκων και δυστυχημάτων με την εμπλοκή τέτοιων υλικών, του Faisal I. Khan, που αποκλείει πλήρως την ευθύνη των ελαίων σιλικόνης, αλλά και την πρόσφατη τεχνική έκθεση της ομάδας Anubis, που έχει οριστεί διαστικά ως πραγματογνώμονας στην υπόθεση.

Ο κ. Κοκοτσάκης μιλάει ακόμη για την “τύχη” του βιντεοληπτικού υλικού, ιδίως από την κίνηση της εμπορικής αμαξοστοιχίας από την Θεσσαλονίκη έως το σημείο της τραγωδίας, ενώ αποκαλύπτει ότι αυτό που τους προκύπτει από τα ηχητικά όλων των εμπλεκόμενων στο συμβάν, δεν είναι ότι το επιβατικό τρένο σταμάτησε 11 λεπτά, αλλά ότι 11 λεπτά, από τις 23:07 έως και την σύγκρουση, λείπουν από τις πολύ πυκνές συνομιλίες, πριν από αυτή την ώρα και αμέσως μετά, μεταξύ σταθμαρχών, κλειδούχων, μηχανοδηγών, κέντρων αναφοράς και λοιπών εμπλεκόμενων.

neakriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ