Νίκος Πλακιας για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: Καλή επιτυχία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόπο στην οργή» αποφάσισε, ως φαίνεται, να δώσει ο Νίκος Πλακιάς, καθώς σε ανάρτησή του αργά την Πέμπτη χαιρετίζει την απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεώτερων Μνημείων του Υπουργείο Πολιτισμού να δώσει το «πράσινο φως» για την πραγματοποίηση της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο, στη μνήμη των 57 θυμάτων του ανείπωτου εγκλήματος των Τεμπών.

Ειδικότερα, παρά τις διαφωνίες που είχε εκφράσει τις προηγούμενες ημέρες, ο άνθρωπος που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στο Χ εύχεται καλή επιτυχία στη συναυλία, στέλνοντας, ουσιαστικά, ένα μήνυμα ενότητας.

«Έμαθα ότι η εκδήλωση θα γίνει. Δέχομαι την απόφαση των αρμοδίων φορέων που πήραν την τελική απόφαση. Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Τανια Τσανακλίδου, Φοίβο Δεληβοριά, Κοινοί Θνητοί. Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του μέσα στην ημέρα, εξάλλου, ο ίδιος είχε προϊδεάσει για την αλλαγή στη στάση του, αναφέροντας τα εξής: «Την ανάρτηση για τα ασφαλιστικά την κατέβασα. Διότι πολλά σχόλια ζήτησαν την συμφιλίωση και το να σταματήσω να ρίχνω και άλλο λάδι στην φωτιά. Πολλά ήταν πολύ συγκινητικά. Όποτε κάπου εδώ τέλος με αυτό το θεμα. Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι πως να γίνει και αν γίνει».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα την Πέμπτη το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του ΥΠΠΟ έδωσε τη θετική του γνωμοδότηση για την πολυσυζητημένη -για όλους τους λάθος λόγους- συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Πιο συγκεκριμένα η απόφαση αυτή πάρθηκε ομόφωνα από το συμβούλιο και έτσι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

  1. Καθώς ο χρόνος θα περνάει οι δυσκολίες θα έρχονται η μια μετά την άλλη, τα εμπόδια θα βγαίνουν στον δύσκολο και σκληρά ανηφορικό αγώνα σας, όλο και περισσότερο θα γίνεται κατανοητό το τι σημαίνει ομοφωνία, όλοι μαζί μια γροθιά σε αυτό τον αγώνα κοινού σκοπού να αποδοθεί δικαιοσύνη.
    Όπως επίσης στην μακροχρόνια πορεία σας, έτσι έχει η πραγματική εικόνα του αγώνα σας, ίσως και ξανά χρειαστεί να γίνουν ανάλογες ενέργειες.
    Μην σας πάρει η κάτω βόλτα, μην νοιώσετε απογοήτευση, μην προσπαθήσουν να εισβάλλουν αναμεσά σας και να προκαλέσουν και ξανά διάσπαση.
    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, εδώ ο σκοπός παραμένει ιερός, δεν χωράει ουδεμία αμφιβολία να λάμψει η αλήθεια, αυτό το γιατί να μην πλανάται στο κενό.
    Να μην υπάρξει ξανά ανάλογο περιστατικό.
    Όλοι μαζί με δύναμη επιμονή και υπομονή μέχρι την ώρα του τέλους.
    Έρχονται στιγμές που λυγίζουμε-γονατίζουμε από τα απρόσμενα της ζωής, όταν όμως υπάρχει ομαδικότητα και κοινός σκοπός τα πάντα προχωρούν ρυθμικά.
    Καλή επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ