Διευθύντρια δημοτικού σχολειου χαστούκισε μαθητη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκαριστικό περιστατικό σε σχολείο στην Ελευσίνα! Διευθύντρια βγήκε εκτός εαυτού αλλά κι εκτός ορίων, ακούγοντας τον καβγά μαθητή της 6ης Δημοτικού, με συμμαθητή του.

Το 12χρονο αγόρι εξετάστηκε ήδη από παιδίατρο στο Τζάνειο νοσοκομείο. Φέρει τραύματα στα χείλη και οίδημα στο αυτί. Τραύματα που προκλήθηκαν στο σχολείο, όχι από κάποιο συμμαθητή του, αλλά από την διευθύντρια!

Η ίδια τηλεφώνησε στη μητέρα του 12χρονου, για να της πει ότι κατά την διάρκεια ενός καβγά που είχε ο γιος της με έναν συμμαθητή του, εκείνη σήκωσε χέρι στο παιδί της.

«Μου είπε ότι καταλάθος χαστούκισε το παιδί. Έχω το τηλέφωνο την κλήση της και το πόση ώρα μιλάγαμε και μου είπε εκείνη ίδια ότι χτύπησε το παιδί, ότι το χαστούκισε. Και επειδή είπε μια άσχημη λέξη ο μικρός, έχασε τον έλεγχο αυτό μου είπε».

«Τα δύο παιδιά για κάτι είχαν τσακωθεί επειδή τον έβρισε και πήγε η διευθύντρια και βάρεσε σφαλιάρα το παιδάκι», είπε αυτόπτης μάρτυρας. Οι γονείς πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο με πόνους στο κεφάλι.

«Το παιδί ήταν λίγο τρομαγμένο ήρθε το παιδί σε εμάς κατευθείαν επειδή έχουμε μία οικογενειακή φίλη πήγε κατευθείαν και την πήρε αγκαλιά και έκλαιγε. Είχε σαν ανοίγματα στα χείλη του και από μέσα ήταν λίγο σκισμένα και μας παραπονέθηκε ότι πονάει το κεφάλι του γι’ αυτό τον πήγαμε και στο νοσοκομείο. Τον είδαν οι γιατροί και μας είπαν ότι έχει κάποιο οίδημα στο αυτί και κάποιες αμυχές στο πρόσωπο», πρόσθεσε η μητέρα.

Η γιατρός στο Τζάνειο, η οποία εξέτασε τον 12χρονο μαθητή μόλις εκείνος της ανέφερε ότι η διευθύντρια τον χαστούκισε, τότε ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και της πέρασαν χειροπέδες.

«Στην αστυνομία πληροφορήθηκα ότι είπε κάτι άλλο, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένο το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να φύγουν και τα δύο παιδιά από εκεί».

Γι’ αυτή την σοκαριστική καταγγελία πάντως έχει ήδη ενημερωθεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής και το Υπουργείο Παιδείας και έχουν ζητήσει έγγραφη αναφορά από την διευθύντρια για το περιστατικό.

«Κανένας εκπαιδευτικός δεν θα το παραδεχτεί πόσο μάλλον ότι σήκωσε χέρι σε κάποιον ανήλικο τα τραύματα όμως μιλάνε και μιλάει και η ψυχική υγεία του παιδιού. Είναι ένα παιδί το οποίο το είπε μόνο», είπε οικογενειακή φίλη.

Η διευθύντρια του σχολείου πάντως σε επικοινωνία που είχε το MEGA μαζί της, δεν θέλησε να δώσει κάποια εξήγηση για το συμβάν, ενώ υπέβαλλε μήνυση στους γονείς του 12χρονου για ψευδή καταμήνυση.

  1. Σοκαριστικη καταγγελία;;;;;;;;Άντε ρε στον διάολο όλοι σας ΑΛΗΤΕΣ “δημοσιογράφοι” “γονείς”και “πολιτεία” .Μετά απορείτε πανάθλιοι για τις συμμορίες το 13χρονων και των 15χρονων . Δώσατε εξουσία στα ανήλικα παιδάκια και στους γονείς να επεμβαίνουν στα σχολειά και οι μόνοι που θα έπρεπε να έχουν εξουσία , να διαμορφώσουν χαρακτήρες, να τους κάνουν ανθρώπους, είναι ερμαιοι του κάθε ένα που κατά τύχη ονοματίστηκαν “γονείς”. Πηγαίνετε να δείτε ρε άθλιοι την ταινια ΚΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ για να δείτε ( καθ υπερβολή ) πως τα ανήλικα γινόταν ανθρωποι και δεν υπήρχαν συμμορίες ούτε 13χρονων ούτε 15χρονων αλλά ούτε και 20χρονων γιατί μετά τους αναλανβανε ο στρατος και βγαινανε στην κοινονια ΆΝΘΡΩΠΟΙ. Άντε να μου χαθείτε διεφθαρμένοι. Άκου σοκαριστικη καταγγελία!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ