Ξυλοδαρμός ανηλίκου από συμμαθητή του μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν μεταξύ δύο μαθητών της Α’ λυκείου στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής που είχαν πάει στην παραλία του Βόλου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα παιδιά τσακώθηκαν μεταξύ τους και απομακρύνθηκαν από την παραλία προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο ένας μαθητής έφτασε στο σημείο να χτυπήσει στο πρόσωπο τον συμμαθητή του με αποτέλεσμα να του σπάσει τα δόντια και να σκιστούν τα χείλη του!

Μάλιστα, ο ξυλοδαρμός έγινε στο φως της μέρας και σε κεντρικό σημείο.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το θύμα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα ενώ η μητέρα του προχώρησε σε μήνυση προς τους γονείς του ανήλικου δράστη. Μετά από την σχετική ενημέρωση που είχε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό.

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη από το συμβάν ενώ προβληματισμένη είναι και η σχολική κοινότητα καθώς θύμα και δράστης δεν είχαν δείξει ανάλογη συμπεριφορά στο παρελθόν. Η επίθεση ερευνάτα. Μέχρι στιγμής οι δύο μαθητές δεν έχουν αποκαλύψει τι προηγήθηκε και κατέληξε σε ξυλοδαρμό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ