Το κόμμα των Τούρκων στη Βουλγαρία απέτισε φόρο τιμής στον Κεμάλ Ατατούρκ στην Άγκυρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ηγεσία του πολιτικού κόμματος για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες- DPS, του Αχμέτ Ντογκάν, το οποίο εκπροσωπεί τα συμφέροντα κυρίως της τουρκικής εθνικής μειονότητας στη Βουλγαρία, μετέβη στην Άγκυρα, πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου στη Βουλγαρία, όπως γράφουν τα βουλγαρικά media.

Η ηγεσία της παράταξης του DPS, που στηρίζει τον επίτιμο αρχηγό Αχμέτ Ντογκάν, επισκέφθηκε την τουρκική πρωτεύουσα, την Άγκυρα σε ένδειξη ότι έχει την εύνοια του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%8145%CE%B1

Έτσι, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο του DPS, Τζεβντέτ Τσακάροφ απέτισε φόρο τιμής στον ιδρυτή του σύγχρονου τουρκικού κράτους, Κεμάλ Ατατούρκ, όπως ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής στην 50η Εθνοσυνέλευση, ο Σεβίμ Αλί, στο επίσημο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα.

Τη Δευτέρα στις 18:00 στο κλαμπ του κόμματος στο Κουμπράτ, οι υποστηρικτές των Ντογκάν άνοιξαν την προεκλογική εκστρατεία για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 27ης Οκτωβρίου στη Βουλγαρία, σύμφωνα με τη βουλγαρική offnews.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ