Παύλος Παπαδόπουλος: Η τέχνη της απλότητας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα εξαιρετικό βιβλίο από έναν εξαιρετικό ανθρώπο.

Λίγα λόγια από τον Παύλο Παπαδόπουλο για τον εαυτό του και τους λόγους που τον έκαναν να συγγράψει κάτι που αξίζει να διαβαστεί:

Ονομάζομαι Παύλος Παπαδόπουλος, και αν κάτι μου δίδαξε η ζωή, είναι πως η απλότητα είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο αξίες και αρχές, όμως η δική μου πορεία δεν ήταν εύκολη. Από μικρός έμαθα να διεκδικώ και να παλεύω γι’ αυτά που επιθυμώ. Στα δεκατρία μου, ξεκίνησα να δουλεύω, βγάζοντας τα δικά μου χρήματα, και μέχρι τα δεκαοκτώ μου είχα ήδη γίνει πατέρας ενός υπέροχου γιου.

Η ζωή μου ήταν γεμάτη ανηφόρες, δυσκολίες και πολλές νύχτες στη δουλειά. Δούλεψα σε διάφορες δουλειές, κυρίως στη “νύχτα”, και αναγκάστηκα να σκληραγωγηθώ για να επιβιώσω. Έμαθα να μελετάω τους ανθρώπους, να αναγνωρίζω τις προθέσεις τους και να βρίσκω τον δρόμο μου μέσα από τα λάθη μου. Όλα αυτά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα – ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να παραδεχτεί το παρελθόν του και που πλέον ζει με μια πιο καθαρή συνείδηση.

IMG 8449
Το βιβλιο του Παύλου Παπαδόπουλου

Ο χαρακτήρας μου άλλαξε ριζικά μέσα από τη σκληρή δουλειά, τη μάθηση και την αυτογνωσία. Μέσα από τις εμπειρίες μου, έμαθα να επιδιώκω τη γαλήνη και την απλότητα στη ζωή μου. Σήμερα, έχω βρει τον τρόπο να ζω πιο συνειδητά, απλά, και με ουσία. Το βιβλίο μου, “Η Τέχνη της Απλότητας”, είναι ένα κομμάτι αυτής της πορείας, και το γράφω γιατί θέλω να είμαι ο φίλος σου, ο άνθρωπος που πέρασε τα δύσκολα και που σήμερα σε βοηθά να ζήσεις καλύτερα, να αποφύγεις τα λάθη και να κερδίσεις χρόνο στη ζωή σου.

Μέσα από τις περιπέτειες στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, την επιχειρηματικότητα και τις σπουδές μου, έχω μάθει ότι η αληθινή ευτυχία είναι να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου. Και σήμερα, είμαι ευτυχισμένος πλάι στον εαυτό μου, γνωρίζοντας ότι μπορώ να μοιραστώ μαζί σου όλα αυτά που έμαθα.

Διαβάζοντας το βιβλίο μου, δεν θα βρεις απλώς θεωρίες, αλλά έναν άνθρωπο που σε κατανοεί, που ξέρει τι σημαίνει να παλεύεις και που είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις τη ζωή σου πιο απλή και πιο αληθινή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ