Πως η επιθεση του Ιραν στο Ισραηλ δίνει μια τάξη μεγέθους της πραγματικότητας σε μια ενδεχόμενη Ελληνοτουρκική σύρραξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσωπική εκτίμηση με βάση τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας:

1. Οι βαλλιστικοί που εκτοξεύτηκαν ήταν άνω των 500. Οι αρχικές εκτιμήσεις για 150 – 180 εκτοξεύσεις είναι ανακριβείς.
2. Αρκετοί από αυτούς αναχαιτίστηκαν από αμερικανικά πλοία και αντιαεροπορικές συστοιχίες, καθώς και από ιορδανικά α/α βλήματα.
3. Ο ισραηλινός Α/Α θόλος διαπεράστηκε χωρίς αμφιβολία, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αυτό αποδεικνύεται οτι πύραυλοι έσκασαν εντός Τελ Αβίβ και άλλων κατοικημένων τόπων.
4. Ισραηλινές πλατφόρμες εξόρυξης υδρογοναθράκων αποτέλεσαν στόχο των ιρανικών βαλλιστικών. Υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες οι οποίες βρίσκονται σε διεθνή ύδατα εντός ισραηλινής ΑΟΖ , εντός FIR Λευκωσίας.

5. Η μη χρήση της Ισραηλινής Αεροπορίας στην αναχαίτιση των βαλλιστικών, ενδεχομένως να σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα. Εκτιμώ, οτι θα χρησιμοποιηθεί στα επόμενα κύματα.
6. Εκτιμώ οτι θα υπάρξουν και άλλα κύματα επιθέσεων με βαλλιστικούς, οι οποίοι απ΄οτι φάνηκε ήταν εφοδιασμένοι με “boosters” αν είναι δόκιμος ο όρος.
7. Ερντογάν πριν λίγες ώρες ξαναδήλωσε πως η Τουρκία είναι πιθανώς ένας από τους επόμενους Ισραηλινούς στόχους.

8. Οι βαλλιστικοί, ήταν ορατοί δια γυμνού οφθαλμού από Κύπρο.
9. Η εικόνα αυτή, πασπαλισμένη από βλήματα cruise και κατευθυνόμενες βόμβες ανεμοπορίας που θα έχουν εκτοξευτεί από τα 350 ΜΕΑ, + τα 270 F-16, δίνουν μια τάξη μεγέθους της πραγματικότητας σε ενδεχόμενη Ελληνοτουρκική σύρραξη.
Για αυτό όσοι υποστηρίζουν και δημοσιολογούν υπερ του να πάρει η τουρκία τα Viper, και υπέρ της μείωσης των δικών μας οροφών,
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ