Συνεχίζεται η ληστεία Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε υψηλά επίπεδα -τουλάχιστον σε σχέση με τον μέσο όρο της ευρωζώνης- παραμένει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα.


Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, ενώ ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη υποχώρησε στο 1,8% τον Σεπτέμβριο, έναντι 2,2% τον Αύγουστο, στην Ελλάδα ο πληθωρισμός διαμορφώθηκε στο 3% από 3,2% τον Αύγουστο.
Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη φορά που ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη «τρέχει» με ρυθμό κατώτερο του 2%, ποσοστό που αποτελεί στόχο για την ΕΚΤ, ανοίγοντας το παράθυρο για επιτάχυνση των μειώσεων στα επιτόκια.

Eurostast1

Eurostast2

Μεγάλη αποκλιμάκωση του ετήσιου πληθωρισμού καταγράφηκε στη Γερμανίαμε 1,8% τον Σεπτέμβριο έναντι 2% τον Αύγουστο, ενώ στη Γαλλία σημείωσε βουτιά στο 1,5% από 2,2% τον προηγούμενο μήνα και στην Ιταλία διαμορφώθηκε στο 0,8% από 1,2%.

Eurostast

Εξετάζοντας τις κύριες συνιστώσες του πληθωρισμού της ζώνης του ευρώ, οι υπηρεσίες έχουν τον υψηλότερο ετήσιο ρυθμό αύξησης τον Σεπτέμβριο (4,0%, έναντι 4,1% τον Αύγουστο), ακολουθούμενες από τα τρόφιμα, αλκοόλ και καπνό (2,4%, έναντι 2,3% τον Αύγουστο), τα μη ενεργειακά βιομηχανικά αγαθά (0,4%, σταθερά σε σχέση με τον Αύγουστο) και την ενέργεια (-6,0%, έναντι -3,0% τον Αύγουστο).

economico.gr

  1. Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που ΘΈΛΟΥΝ να τους ληστεύουν, που ΘΈΛΟΥΝ την λεηλασία του δημοσίου χρήματος από τα ελληνόφωνα λαμογια, που ΘΈΛΟΥΝ το κουκούλωμα κάθε είδους εγκλήματος ποινικό και οικονομικό από ελεγχόμενους από αυτούς δικαστές , που ΘΈΛΟΥΝ διαλυμένη παιδεία και να μπαίνουν φυλακή ανήλικα και γονείς , που ΘΈΛΟΥΝ,…… που ΘΈΛΟΥΝ …… Ναι υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα, και όταν έλθει η ώρα θα ψηφίσουν μητσοτακη και την συμμορία του, και ας πεινάνε αυτοί και ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια. Ναι και η ψήφος όλων μετράει το ίδιο. ΕΛΛΑΣ όχι 2. 0 αλλά 2024. 0 .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ