Μοιράζει χρήμα για να αποτρέψει την κατάρρευση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημοσκοπικά έχει εισέλθει πλέον εις την, ανεπιστρεπτί κατωφέρεια που όπως αυτό συνηθίζεται οδηγεί στην μοιραία πτώση της. Βέβαια το γνωρίζει και η ίδια (αυτή την ικανότητα την έχει) και έχει αρχίσει σπασμωδικά να μοιράζει λεφτά σε κάποιες ομάδες συνταξιούχων αφού εκεί καταντήσαμε να βρίσκονται και οι περισσότεροι ψηφοφόροι όπου πλειοψηφούν των του δημοσίου απόμαχοι, νομίζοντας πως έτσι θα αμβλυνθούν οι αντιδράσεις της κοινωνίας μας.

Να όμως που πλανάται διότι όπως αυτό δείχνεται δεν παρακολουθεί τα επίκαιρα, ούτε από τα δικά της κρατικά δελτία για να καταλάβει το τι βασανίζει την καθημερινότητα των πολιτών. Μια πιο προσεκτική παρατήρηση και θα διέκριναν πως τα περισσότερα, αν όχι όλα, θα είχαν προληφθεί αν είχαν προβλεφθεί σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπήρχαν, και είχε δοθεί η δέουσα προσοχή προ ολίγων ετών με λήψη των κατάλληλων μέτρων για να αποφευχθούν, πράγμα που παντελώς αδιαφόρησε και τώρα τρέχει να προλάβει..τα απρόβλεπτα με τα σκληρά μέτρα που παίρνει, αυτή η κυβέρνηση, και που θα στοιχίσουν στην παιδική κοινωνία των χαρακτήρων χωρίς να εγγυώνται επανόρθωση.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα νέα ζευγάρια αποποιούνται της ευθύνης να αποκτήσουν παιδιά (μελλοντικούς μπελάδες!) με αυτά που βλέπουν να γίνονται, και που χωρίς να ευθύνονται στην συντριπτική πλειονότητα, οι γονείς που καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα ακόμα και με φυλάκιση. Γονείς απορροφημένοι στην καθημερινότητα του επιούσιου και που από την αστυνομία μαθαίνουν τα πεπραγμένα των κανακάρηδων τους, αμφοτέρων των φύλων σήμερα, οποία και που δεν φαντάζονταν ότι τα δικά τους παιδιά θα έφθασαν σε αυτά.

Τον καιρό που υπήρχαν σχολεία, και ας σημειωθεί εδώ ότι σωστό σχολείο είναι το αυστηρό σχολείο, οι γονείς ενημερώνονταν από τους δασκάλους για την διαγωγή των μαθητών τέκνων αυτών, ανά δίμηνο στα υπάρχοντα τότε πρότυπα γυμνάσια τα οποία ήσαν και τα πρώτα που κατάργησε, αφού δεν ήταν ικανό να τα πολλαπλασιάσει, νωρίς νωρίς το ΠΑΣΟΚ με την δικαιολογία της αναβάθμισης της παιδείας δια της «ισοπέδωσης» αυτής. Έτσι λοιπόν τότε οι γονείς οι ενημερωμένοι πλέον συνέτιζαν κατά συντριπτική πλειοψηφία τα παιδιά – μαθητές τους προλαβαίνοντας πολλά. Και φτάσαμε σήμερα μαθητής να γρονθοκοπήσει τον γυμνασιάρχη επειδή αυτός έπραξε εγκαίρως το καθήκον της ενημέρωσης του γονιού, για τον Κανακάρη του. Δεν χρειάζονται περισσότερα.

Σήμερα όμως δύο κόμματα εξουσίας, όπως αυτά διατείνονται, διεξάγουν, με πολλούς υποψηφίους έκαστο, προεκλογική εκστρατεία ανάδειξης Προέδρου αυτών. Κανένας μα κανένας εκ των υποψηφίων δεν αναφέρεται σε αυτά που μαστίζουν την κοινωνία της νεολαίας με θέση επίσημη δια το τι θα πράξει αν εκλεγεί (κορόιδα είναι;) αφήνοντας έτσι την καυτή πατάτα μακριά. Το τραγικό δε είναι ότι ούτε καν ερωτώνται από τους δημοσιογράφους στις πολλές συνεντεύξεις που δίνουν δια το τι φρονούν ως μέλλει γενέσθαι αν εκλεγούν. Λες και δεν τρέχει τίποτα, όχι μόνο στην έξαρση της βίας, αλλά και στα τόσα άλλα πολλά που εκτρέφονται από την εντελώς αδιάφορη ( ή ανίκανη να τα αντιμετωπίσει) ως προς αυτά, κυβέρνηση του Μητσοτάκη.

Καλούνται λοιπόν να πάρουν όλοι θέση όπως ένας που ήδη το έκανε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ