Επίθεση με οξύ σε σχολείο του Λονδίνου – 14χρονο κορίτσι υπέστη αναπανόρθωτους τραυματισμούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα έφηβο κορίτσι υπέστη τραυματισμούς που ενδέχεται να αλλάξουν τη ζωή του μετά τη ρίψη μιας ουσίας, η οποία πιστεύεται ότι ήταν όξινη, εναντίον μαθητών και προσωπικού σε σχολείο του δυτικού Λονδίνου.

Σύμφωνα με το Guardian, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν ειδοποιήθηκαν στις 4.42 μ.μ. της Δευτέρας από το προσωπικό του σχολείου στην Άλφρεντ Ρόουντ – που θεωρείται ακαδημία του Γουέστμινστερ – αφού φέρεται να πέταξαν την ουσία.

Μια δήλωση στην ιστοσελίδα της ακαδημίας την Τρίτη αναφέρει ότι το σχολείο είναι κλειστό.

Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν με τραυματιοφορείς και την πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου βρήκαν τρία άτομα τραυματισμένα, συμπεριλαμβανομένου ενός 14χρονου κοριτσιού «τα τραύματα του οποίου μπορεί ενδεχομένως να αλλάξουν τη ζωή» και το οποίο παραμένει στο νοσοκομείο, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Ένα 16χρονο αγόρι, τα τραύματα του οποίου δεν είναι απειλητικά, παραμένει επίσης στο νοσοκομείο, ενώ μια 27χρονη γυναίκα πήρε εξιτήριο.

Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, αφού ανέφεραν ότι δεν αισθάνονταν καλά.

«Οι έλεγχοι της ουσίας συνεχίζονται», δήλωσε η μητροπολιτική αστυνομία. «Σε αυτό το στάδιο οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για όξινη ουσία. Γίνονται επείγουσες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων. Ένας αριθμός σκηνών εγκλήματος βρίσκεται σε εξέλιξη».

Η αστυνομία έκανε έκκληση στους πολίτες του Λονδίνου ότι όποιος είδε το περιστατικό ή έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν να επικοινωνήσει μαζί τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ