Εξερράγη μπαταρία αυτοκινήτου που κάποιοι πέταξαν μεσα σε καδο ανακύκλωσης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με εγκαύματα στο πρόσωπο και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου δύο γυναίκες, εργαζόμενες στο τομέα καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου, όταν μια μπαταρία αυτοκινήτου «έσκασε» πάνω τους.

Βάσει ρεπορτάζ του τοπικού ιστότοπου neakriti.gr, το σοβαρό αυτό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα, όταν οι δύο γυναίκες ετοιμάζονταν να αδειάσουν το περιεχόμενο ενός κάδου ανακύκλωσης. Τη στιγμή εκείνη εξερράγη η μπαταρία του αυτοκινήτου, την οποία κάποιοι ασυνείδητοι πέταξαν σε λάθος κάδο, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενες να τραυματιστούν. «Καιγόμαστε, καιγόμαστε», τις άκουσε να φωνάζουν ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος έτρεξε και τους έριξε νερό για να τις ανακουφίσει.

Οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου και παραμένουν νοσηλευόμενες, με τους γιατρούς να τις παρακολουθούν προληπτικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο ίδιο απορριμματοφόρο, την ώρα που ο οδηγός είχε κατέβει για να βοηθήσει τις δύο άτυχες γυναίκες, έπεσε με το όχημά του ένας άνδρας, ο οποίος, βρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, έχασε τον έλεγχο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ