Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Παγκόσμιος σάλος απο τη δήλωση του Λαβροφ: Σε λίγο θα δούμε και κινητά να εκρήγνυνται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις προέβη ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαφρόφ κατά την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, αναφορικά με τον κρυφό ρόλο των Ηνωμένων Πολιτειών στην επίθεση με την χρήση βομβητών που εξαπέλυσε το Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ στο Λίβανο.

«Πρόκειται για μία απάνθρωπη επίθεση κατά του Λίβανου με την μετατροπή τεχνολογίας που προορίζεται για χρήση από πολίτες σε όπλο πολέμου», δήλωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ. «Η σιωπή και η απόκρυψη του γεγονότος από τα ευρωπαϊκά και τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, υποδηλώνει το γεγονός πως οι Ηνωμένες Πολιτείες συμμετείχαν μετά βεβαιότητος στην επίθεση ή τουλάχιστον γνώριζαν για αυτήν και δεν εμπόδισαν το Ισράηλ», πρόσθεσε ο Σεργκέι Λαβρόφ.

Προφανώς η χρήση βομβητών για την εξαπόλυση κατά συρροή επιθέσεων έναντι στρατιωτικών και πολιτικών στόχων είναι μία ιδιαίτερα ανησυχητική εξέλιξη, δεδομένου πως αξιοποιήθηκε μία τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην απλή καθημερινότητα των πολιτών για να πλήξει στρατιώτες αλλά και αμάχους. Και αν την προηγούμενη φορά το Ισραήλ επιτέθηκε μέσω βομβητών, την επόμενη μπορεί να χρησιμοποιήσει κινητά τηλέφωνα ή άλλα μέσα επικοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ