Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνελήφθη ο παλαιοχριστιανος Μανωλης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη σε σπίτι στην Κερατέα, ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που άρπαξε το νεογέννητο μωρό του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί και η γυναίκα του.

Υπενθυμίζουμε ότι, πριν λίγες μέρες ήρθε στη ζωή το πέμπτο παιδί της οικογένειας παλαιοχριστιανών, δηλαδή του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και της συζύγου του, Σεβαστής.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού κινδύνεψε τόσο η δική της ζωή όσο και του βρέφους, καθώς πήρε την απόφαση να γεννήσει μόνη της, με τη βοήθεια μόνο μιας μαίας και χωρίς κανέναν προγεννητικό έλεγχο, έχοντας ήδη κάνει τέσσερις καισαρικές.

Οι γιατροί αποφάσισαν να χειρουργήσουν τη μητέρα προκειμένου να σώσουν τις δυο ζωές και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Όμως το νοσοκομείο κάλεσε κοινωνική λειτουργό και τελικά φαίνεται να έχει αποφασιστεί το μωρό να μεταφερθεί σε δομή και να μην μείνει με τους δικούς του, με την οικογένεια να ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά.

Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, καθώς οι κοινωνικές υπηρεσίες έκριναν ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας.

Το βρέφος επρόκειτο να μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του, η οποία και η ίδια είχε εξαφανιστεί, ήταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, καθώς το θήλαζε.

Τότε ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, εισέβαλε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα μαζί με τη σύζυγό του Σεβαστή και άρπαξε το νεογέννητο παιδί τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ