Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήρε σβάρνα τις εκπομπές η Διαμαντοπουλου – Πήγε ακόμη και στο Γηροκομείο του Ηλία Ψινάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σβάρνα έχει πάρει η Άννα Διαμαντοπούλου εκπομπές, για να υποστηρίξει την υποψηφιότητά της για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Έφτασε η χάρη της μέχρι και στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη στο YouTube! Εκεί μάθαμε πως η Άννα από μικρή θαύμαζε την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα και γι’ αυτό μάλλον θέλει να γίνει και εκείνη… αυτοκράτειρα στο ΠΑΣΟΚ.

Στη συζήτηση συμμετείχε και η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου, με την οποία ήταν συμμαθήτρια στο δημοτικό η Διαμαντοπούλου.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός: «Είχα έρθει από την Αίγυπτο και βλέπω ένα κοριτσάκι πολύ όμορφο μελαχρινό με δύο κοτσίδες και λέω “αυτή θέλω να γίνει φίλη μου”. Την είδα και κατάλαβα ότι είναι παιδί από σπίτι. Έγινε η διπλανή μου στο θρανίο και αντέγραφα πάντα. Παρά το γεγονός ότι αντέγραφα από εκείνη, αυτή έπαιρνε 10 και εγώ 9. Πήγα μια μέρα στο δάσκαλο και είπα γιατί; Και μου είπε “Αυτό έχει πιο ωραία γράμματα”».

Με τη σειρά της η Διαμαντοπούλου θυμήθηκε ιστορίες από τα μαθητικά τους χρόνια: «Ήταν Χούντα και ο δάσκαλος μας έκανε εκλογές και εγώ παίρνω τις περισσότερες ψήφους και δεύτερος βγαίνει ο Άκης. Και λέει ο δάσκαλος “Πρόεδρος ο Άκης και Αντιπρόεδρος η Άννα”. Μόλις το ανακοίνωσε τον ρώτησα “γιατί, αφού έχω περισσότερες ψήφους” και εκείνος μου είπε “είσαι κορίτσι, έχεις δει καμία γυναίκα Πρωθυπουργό;”. Τότε κάναμε τη Βυζαντινή Ιστορία και του λέω “Ναι, την Θεοδώρα”. Από τότε μου μπήκε στο μυαλό ότι κάτι πρέπει να κάνω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ