Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Χαμός με τις καταγγελίες του Ευαγγελου Αντωναρου για αυτούς που ήρθαν στο Συριζα απο το σημιτικό (και καθόλου αριστερό) ΠΑΣΟΚ για να υπερασπιστούν τα στενά συμφέροντα και τις καρεκλιτσες τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν δεν έχουν να αντιτάξουν κάτι ουσιαστικό απέναντι σε βάσιμα επιχειρήματα, οι υποστηρικτές του χθες βγάζουν από τη τσέπη τους το πάντα χρήσιμο αριστερομετρο.
Παλιά μου τέχνη κόσκινο.
Ακόμη κι αυτοί που προσήλθαν στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από το σημιτικό (και καθόλου αριστερό) ΠΑΣΟΚ. Για να υπερασπιστούν τα στενά συμφέροντα και τις καρεκλιτσες τους.
Ε τους μάθαμε πια.
Άλλωστε φαίνεται ότι μιλούν όλοι τους έχοντας αποστηθίσει, άλλος καλύτερα, άλλος πιο συλλάβιστά, τον ίδιο τυφλοσούρτη.

  1. Χαχαχαχα!… Να ‘σαι καλά Ευάγγελε, να μας διασκεδάζεις πάντα! (μένει να δούμε αυτούς που λες, απ το ΠΑΣΟΚ, να βγάζουν” ανακοινωθέντα” για αυτούς που ήρθαν από τη Δεξιά, το Κέντρο ή ό,τι άλλο νομίζεις ότι είσαι, εσύ, ο Κύρτσος, ο Άρης..). Μία ερώτηση: Όλοι εσείς, πασόκοι, κεντρωοι, δεξιοί, πού ήρθατε; Και δω πού ήρθατε, τι δουλειά έχετε; Θα παλέίψετε και σεις για τον.. σοσιαλισμό και τον κοινωνική δικαιοσύνη; Δεν ξαναγυρνάτε όλοι στις “ρίζες” σας να παλέψετε από κείνα τα “μετερίζια” να δούμε τι ψάρια θα πιάσετε;

  2. Όταν άνοιξαν τις πόρτες του σύριζα σε κάθε τυχοδιωκτη πολιτικαντη έβαλα θέμα. Η απάντηση; Θα βάλουμε φίλτρα για να μην μπουν οι ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ. Τελικά ο σύριζα έγινε η εθνική ποντικοφωλια. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΡΥΠΩΣΑΝ. Για να μπορέσει ο χουντοθρεμμενος προδότης Τσίπρας να γινει ΠΘ, να πάρει η Περιστέρα ένα πτυχίο της προκοπής, να παντελονιασει ο Αλ6ς το κατιτίς του από Σκοπιανούς και Γερμανία για το ξεπούλημα της ιστορίας. Τώρα ήρθε η ώρα να γίνει ταμείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ