Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Γρονθοκόπησε την σύζυγό του, μπροστά στα παιδιά τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον τρόμο έζησε μια 38χρονη γυναίκα στην Ηλεία, όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της άρχισε να την χτυπά μανιωδώς μπροστά στα παιδιά τους. Αφορμή για το αποτρόπαιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ένας καθρέφτης και τα κομοδίνα!

Σύμφωνα με το STAR, ο 50χρονος πήγε να πάρει τα παιδιά από το σπίτι του θύματος την περασμένη Δευτέρα. Ζήτησε να πάρει έναν καθρέφτη και άλλα πράγματα, όπως τα κομοδίνα από την κρεβατοκάμαρα. Στην συνέχεια, επιτέθηκε με μπουνιές στην γυναίκα, με την κόρη τους να επεμβαίνει για να τον σταματήσει.

Η 38χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και όπως λέει, είχε προβλήματα και στο παρελθόν με τον 50χρονο και τον είχε καταγγείλει.

«Άφησε πάνω στον καναπέ τον καθρέφτη και με πιάνει και με ρίχνει και μένα πάνω στον καναπέ και με χτυπούσε στο κεφάλι, στην αριστερή μεριά. Με χτυπούσε στον ώμο… Ακόμα έχω… νομίζω ότι έχω και απώλεια μνήμης, δηλαδή έτσι μου φαίνεται από όλο το σοκ… Ήρθε το παιδί μέσα. Τον τράβηξε να τον βγάλει έξω. “Τι κάνεις ρε;, φώναζε έτσι… Είχα σοκαριστεί. Είχα σοκαριστεί και μου λέει ότι υπάρχουν κομοδίνα στο σπίτι να του τα δώσω και αν δεν το κάνω, να τα κρατήσω για την κάσα μου» περιέγραψε στο STAR.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ