Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Λουκασένκο προειδοποιεί για Τρίτο Παγκοσμιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας το Σάββατο δήλωσε πως «Θέλω να προειδοποιήσω τους αντιπάλους μας, και όσοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα, δεν χρειάζεται να γίνει αυτό. Μια επίθεση στη Λευκορωσία είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος».

Σύμφωνα με την BelTA ο Λουκασένκο υπογράμμισε ότι η Λευκορωσία έχει κάτι να απαντήσει στην εξωτερική επιθετικότητα και ότι τα συμφέροντα και οι αξίες της θα προστατευτούν.

Παράλληλα τόνισε πως «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παραβιάσει την ιερή γη των προγόνων μας, την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της Πατρίδας μας».

  1. Πείτε στον κύριο Λουκασενκο ότι δεν είναι στην σωστή. Πλευρά της Ιστορίας. Ρώτησε τον Μεγάλο Ηγέτη , τσιταχ , Μωυσή, 41%, κλπ, και έκανε αυτές τις δηλώσεις;;;;; Και ποιος του είπε ότι ο Μωυσής,41%, κλπ δεν θέλει τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;;;;;;; Αμέσως θα ξεχαστούν παρακολουθήσεις, Έγκλημα Τεμπών, Νοβαρτις, Σαλμας, ξεπούλημα της Ελλάδας στον Ερντογαν κλπ. Πείτε του λοιπόν του κ. Λουκασεγκο όταν κάνει δηλώσεις να ρωτάει πρώτα τον 41%, κλπ για να είναι στην σωστή πλευρά της Ιστοριας και να μην τρομάζει όλον τον Σώφρονα Κόσμο. Άντε λοιπόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ