Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρχηγική εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρα: Πατρίδα είναι το χώμα που έχει ζυμωθεί από αίμα για λευτεριά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ένα μνημείο ιστορίας, πολλές προσωπικότητες του πολιτικού, πολιτιστικού και όχι μόνο χώρου έδωσαν το παρών -στη Νέδουσα- για τα εγκαίνια του μουσειακού χώρου του σπιτιού του εθνικού ήρωα, Νικηταρά (ή αλλιώς Νικήτα Σταματελόπουλου). Ανάμεσά τους και ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανέλαβε την εξιστόρηση των γεγονότων και είπε, σε μια εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση κι ενότητα, πως «είμαστε εδώ για να υπηρετούμε την Ελλάδα και μόνον. Πατρίδα είναι το χώμα που έχει ζυμωθεί από αίμα για λευτεριά. Πατριωτισμός των Ελλήνων είναι η ιστορία τους έθνους μας»! Στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης ανήκε σε μία προσπάθεια πάνω απ’ όλα των κατοίκων του χωριού, πολλών συλλόγων, του δήμου και αρκετών εθελοντών που συνεισέφεραν για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια ανακατασκευής. Όλα όσα εκτυλίχθηκαν είχαν ένα μοναδικό αποτύπωμα, με λιτό τρόπο και πιστές περιγραφές των τότε εικόνων, φτάνοντας στο σήμερα.

Ξεχωριστά τα όσα σημείωσαν εισαγωγικά ο Επίκουρος Καθηγητής Σωτήρης Βαρελάς και τα όσα ακολούθησαν στους χαιρετισμούς του Δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, καθώς και του Αρχιμανδρίτη Νεόφυτου που τέλεσε τον αγιασμό.

  1. Τό πόσο υπηρετούν τήν Πατρίδα και μάλιστα ο πατριδοκαπηλος – Μακεδονομάχος Σαμαράς, τό βλέπουμε κάθε ημέρα . Ο προθυπουργος του και Μεγάλος Ηγέτης μαζί με τον Χατζηαβάτη Γελειοπετριτη τον Προσκυνητή, έχουν πουλήσει τό Αιγαίο και τά μισά νησιά στον Ερντογάν, και αυτός βγαίνει και λέει στους σανοφαγους ( 41% ) ότι #@##@#@ θέλει, και αυτοί τήν καταπίνουν αμασητη, καί μετά πάει σπίτι του ήσυχος γιατί έκανε τό καθήκον του απέναντι στους Ελληνόφωνους ( 41% ) .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ